Δεν ήταν απλά ένα πολύ καλός επιθετικός. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά τα χρόνια που ήταν στην ενεργό δράση και ειδικά στην Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι ήταν ένας μύθος για τους συμπατριώτες του. Ένας θρύλος! Για χάρη του μέχρι και ο εμφύλιος πόλεμος σταμάτησε! Είχε και έχει τρομερή επίδραση στον απλό κόσμο. Τον σέβονται όσο κανέναν […]

Δεν ήταν απλά ένα πολύ καλός επιθετικός. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά τα χρόνια που ήταν στην ενεργό δράση και ειδικά στην Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι ήταν ένας μύθος για τους συμπατριώτες του. Ένας θρύλος!

Για χάρη του μέχρι και ο εμφύλιος πόλεμος σταμάτησε! Είχε και έχει τρομερή επίδραση στον απλό κόσμο. Τον σέβονται όσο κανέναν και όσο τίποτα. Γι’ αυτό και η κυβέρνηση της πατρίδας του αποφάσισε να τον τιμήσει με έναν διαφορετικό τρόπο!

Σε μία τελετή που έγινε προς τιμή του του έδωσε ένα πτυχίο για όλα όσα έχει προσφέρει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και πόσα συνεχίζει να δίνει ως παλαίμαχος!

Το… πτυχίο είναι απλά μία μικρή αναγνώριση. Τίποτα παραπάνω και τίποτα περισσότερο για τον Ντρογκμπά που συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να κερδίζει την αγάπη του κόσμου!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ