Οι μπιανκονέρι πήγαν στο Meazza να κάνουν ό,τι και κόντρα στη Μίλαν, αλλά καλύτερα διαβασμένος ο Κόντε από τον φίλο του Πίρλο που δεν τα κατάφερε και η υπόθεση τίτλος για την Βέκα Σινιόρα αρχίζει να γίνεται μια πολύ δύσκολη υπόθεση.  Κάτι που επισήμανε και ο θρυλικός Ντελ Πιέρο μιλώντας στο Sky Italia μετά τη […]

Οι μπιανκονέρι πήγαν στο Meazza να κάνουν ό,τι και κόντρα στη Μίλαν, αλλά καλύτερα διαβασμένος ο Κόντε από τον φίλο του Πίρλο που δεν τα κατάφερε και η υπόθεση τίτλος για την Βέκα Σινιόρα αρχίζει να γίνεται μια πολύ δύσκολη υπόθεση. 

Κάτι που επισήμανε και ο θρυλικός Ντελ Πιέρο μιλώντας στο Sky Italia μετά τη λήξη του ντέρμπι. Μίλησε για όλους και για όλα. Από τον καλό του φίλο Πίρλο, για τον χθεσινό αγώνα, τον Κριστιάνο και τον Ντιμπάλα.

Με την Ίντερ

«Πιστεύω ότι η Γιουβέντους έπαιξε άσχημα, ήταν κακή σε όλα. Δεν είχε ιδέες, δεν ήταν επιθετική και σχεδόν ποτέ δεν σούταρε προς την εστία. Προφανώς κάτι έκανε καλά η Ιντερ για να συμβεί αυτό, αλλά η Γιούβε πρέπει να δώσει περισσότερα. Προσπάθησε από το ξεκίνημα να κρατήσει μπάλα ελπίζοντας να βρει το γκολ, αλλά βρήκε απέναντι της μια ομάδα που ήταν τέλεια. Η Ιντερ έπαιξε με ηρεμία και απλότητα, ήξερε πάντα τι να κάνει, ενώ οι μπιανκονέρι έδειχναν να μην έχουν ιδέες»

Ο Κριστιάνο

«Δεν νομίζω πως ο Κριστιάνο έχει συγκεκριμένα τακτικά καθήκοντα, η πραγματική ερώτηση είναι γιατί ο Αντρέα έβαλε τον Ράμσεϊ μπροστά από τον Φραμπότα, με δεδομένο ότι ο Χακίμι είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Η Γιούβε είναι σε μια περίοδο αλλαγής, ενώ η Ιντερ απόψε απέδειξε σχεδόν όλες τις δυνατότητες της. Και λέω σχεδόν επειδή η επίθεσή της δεν τα πήγε και τόσο καλά».

Andrea Pirlo and Alessandro Del Piero – Owners of vineyard | Chronis Angelidis | Personal Website and Blog

Ο Πίρλο

 «Την απάντηση για τον Αντρέα θα την έχουμε στο τέλος της σεζόν. Δεν μου φαίνεται ότι η κατάσταση είναι διαφορετική σε σχέση με πέρυσι μετά τον αποκλεισμό από τη Λυών. Η Γιουβέντους είναι μέσα σε όλους τους στόχους της και την Τετάρτη παίζει για το πρώτο τρόπαιο. Είχε σημαντικά μπλακ-άουτ ως τώρα, αλλά το πιο σοβαρό κόντρα στην Ιντερ ήταν ότι είχε ένα διαρκές μπλακ-άουτ. Και στο παρελθόν χάριζε ένα ημίχρονο, αλλά μετά αρκούσε να σηκώσει ξανά το κεφάλι και τα διόρθωνε όλα».

«Μέχρι και αυτό το ματς, η Γιούβε όταν έπρεπε να νικήσει, νίκησε. Μιλάω για το ματς στη Βαρκελώνη, για το 3-1 επί της Μίλαν. Εχει δώσει κάποιες απαντήσεις, επομένως. Αν θέλει να κρατήσει κάτι από αυτή την ήττα, είναι το DNA της. Ούτε ο Πίρλο, ούτε ο Κιελίνι αναφέρθηκαν στις απουσίες. Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Αλεξ Σάντρο, είναι απουσίες που τις νιώθεις, το να μην αναφερθείς σε αυτές, επομένως, είναι δείγμα ενός γκρουπ πολύ συγκεντρωμένου που ξέρει ότι σε μια περίοδο αλλαγής θα πρέπει να περάσει και από ήττες σαν κι αυτή»

Alessandro Del Piero theorises why Dybala doesn't start for Juventus -Juvefc.com

Ποια είναι η εξήγηση του Αλεσάντρο ντελ Πιέρο για τον Ντιμπάλα

Τα… μούσκουλα θα φάνε στο τέλος τον Ντιμπάλα!
Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει να είναι κανείς μόνο καλός με την μπάλα στα πόδια. Ίσως παίζει μεγαλύτερο ρόλο το να είσαι καλός, όταν είσαι χωρίς αυτή.

Πρέπει να τρέχεις πολύ. Όσο πιο πολύ γίνεται. Να μαρκάρεις. Να μην αφήνεις φάση, όπου ο αντίπαλος θα είναι χαλαρός και θα μπορεί να κάνει το παιχνίδι του. Ο Πάουλο Ντιμπάλα ποτέ δεν ήταν τέτοιος παίκτης και δύσκολα μπορεί να γίνει ένας τέτοιος πλέον.

“Ο Ντιμπάλα είναι πολύ καλός παίκτης. Ωστόσο, έχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Η φυσική του κατάσταση δεν είναι τόσο καλή όσο είναι των άλλων ποδοσφαιριστών. Γι’ αυτό το λόγο και ο Πίρλο δεν τον χρησιμοποιεί. Είναι μία απόφαση που μπορεί να του βγει, αλλά μπορεί και όχι” τα λόγια του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ