Δεν αλλάζει, δεν αλλάζει. Ρε αγόρι μου οι άλλοι πεθαίνουν στην χώρα σου από τον κορονοιό, και εσύ διοργανώνεις μυστικό πολυήμερο πάρτι στο ιδιωτικό κλαμπ που έχεις φτιάξει στο κτήμα σου. Πήγες να το κρατήσεις και μυστικό; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με την περίπτωση του. Ο Νειμάρ πάνω που είπαμε ότι το 2020 […]

Δεν αλλάζει, δεν αλλάζει. Ρε αγόρι μου οι άλλοι πεθαίνουν στην χώρα σου από τον κορονοιό, και εσύ διοργανώνεις μυστικό πολυήμερο πάρτι στο ιδιωτικό κλαμπ που έχεις φτιάξει στο κτήμα σου. Πήγες να το κρατήσεις και μυστικό; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με την περίπτωση του.

Ο Νειμάρ πάνω που είπαμε ότι το 2020 παρουσίασε ένα καλύτερο πρόσωπο, πήγε στην Βραζιλία να κάνει όσα δεν έκανε όλη την χρονιά. Διοργάνωσε πάρτι σε υπόγειο ιδιωτικό κλαμπ στο κτήμα του για 500 άτομα και θα τέλειωνε την πρωτοχρονιά. Μιλάμε για επικό πάρτι εν μέσω κορονοιού στην Βραζιλία που γίνεται χαμός με τον covid-19. 

Είχε προετοιμαστεί καλά αφού στο κτήμα του είχε φτιάξει υπόγεια αίθουσα και διοργάνωσε ένα παρτάκι με 500 άτομα, έχοντας πάρει όλα τα μέτρα προφύλαξης, για να μην γίνει γνωστό παραέξω. Μάλιστα στους καλεσμένους έχει απαγορευτεί η χρήση κινητών, για να μην υπάρχει κανένα ντοκουμέντο. Το υπόγειο κλαμπ, το οποίο έχει κατασκευαστεί στο κτήμα του σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι στα πρότυπα των νυχτερινών κέντρων στην Μπαρτσελονέτα.

Αλλά η έγκυρη εφημερίδα Globo το ανακάλυψε και στην Βραζιλία δεν το είδαν με καλό μάτι και η κοινή γνώμη είναι πυρ και μανία με τον Νειμάρ. Μιλάμε για μια χωρά που πλήττεται πολύ σκληρά από τον κορονοιό. Οι θάνατοι ξεπέρασαν τις 190 χιλιάδες ενώ 7,5 εκατομμύρια είναι τα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας

Τρελάθηκαν όλοι στην Παρί την στιγμή του τραυματισμού του Νειμάρ στον αγώνα με την Λυών, αλλά τελικά δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό, και στο διάστημα της αποθεραπείας είπε ο Βραζιλιάνος σταρ να πάει στην πατρίδα του να ξεφαντώσει και λίγο…παραπάνω.

Ο Βραζιλιάνος σταρ χάνει σίγουρα τους αγώνες του 2020 με Λοριάν (16/12), Λιλ (20/12) και Στρασμπούρ (23/12), τα παιχνίδια με Σεντ Ετιέν (6/1) και Μπρεστ (10/1) και σύμφωνα με την Equipe θα γυρίσει στις 13 Ιανουαρίου με τη Μαρσέιγ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ