«Το …. σέρνει καράβι». Μια φράση που αντέχει 2500 χρόνια…και την χρησιμοποιούμε στην ζωή μας πολύ συχνά. Ακόμα και για την Πρέμιερ Λιγκ. Που πήγες και έμπλεξες ρε Μπέντζαμιν Μεντί. Είσαι στα 26 χρόνια σου σε μια τοπ ομάδα με μια καριέρα μπροστά σου και μπλέκεις με την κόλαση της Κλαούντια. Πολύ δύσκολα τα πράγματα.  […]

«Το …. σέρνει καράβι». Μια φράση που αντέχει 2500 χρόνια…και την χρησιμοποιούμε στην ζωή μας πολύ συχνά. Ακόμα και για την Πρέμιερ Λιγκ. Που πήγες και έμπλεξες ρε Μπέντζαμιν Μεντί. Είσαι στα 26 χρόνια σου σε μια τοπ ομάδα με μια καριέρα μπροστά σου και μπλέκεις με την κόλαση της Κλαούντια. Πολύ δύσκολα τα πράγματα. 

Την Πρωτοχρονιά ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι είχε διοργανώσει κορονο-πάρτι στο σπίτι του, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι είχε «σπάσει» την καραντίνα και το καλοκαίρι για χατίρι της Κλαούντια Μαρίνο.

Benjamin Mendy broke COVID rules to fly woman from Greece to Manchester for 4 day 'romp'

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sun», ο Μεντί είχε παραβιάσει την αυστηρή καραντίνα στην οποία βρισκόταν εκείνη την περίοδο (βλ. Ιούνιο) η Μέγαλη Βρετανία για να μεταφέρει την Ιταλίδα καλλονή από την Αθήνα στο σπίτι του στο Τσεσάιρ.

Όταν το “νινί” σέρνει καράβι. 5 θρύλοι της Πρέμιερ που τα είδαν ολα!

Μάλιστα, όταν η 22χρονη Ιταλίδα τόνισε στον Μεντί τα αυστηρά μέτρα εκείνος της είπε ότι μπορεί να μείνει στο σπίτι του, όπου κανείς δεν θα ελέγξει.

Γενικότερα, ο 26άχρονος Γάλλος μπακ είναι ένας ιδιαίτερα ικανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος όμως πιθανότατα δεν θα φτάσει ποτέ στο πικ των δυνατοτήτων του λόγω της εξωαγωνιστικής ζωής του. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει έξαλλο τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Man City ace Benjamin Mendy flouted lockdown AGAIN by flying girl from Greece for four-day romp

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ