Ο Μέμφις Ντεπάι άργησε αλλά οι μεταγραφές είναι και παιχνίδι υπομονής, ή πολλες φορές η μια μεταγραφή μπορεί να εξαρτάται από κάποια άλλη. Όπως και να έχει ο Μέμφις θα γίνει παίχτης της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Θα είναι η δεύτερη μεταγραφή της μετά τον Αγκουέρο. Ο αθλητικός διευθυντής της Λιόν, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, […]

Ο Μέμφις Ντεπάι άργησε αλλά οι μεταγραφές είναι και παιχνίδι υπομονής, ή πολλες φορές η μια μεταγραφή μπορεί να εξαρτάται από κάποια άλλη. Όπως και να έχει ο Μέμφις θα γίνει παίχτης της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Θα είναι η δεύτερη μεταγραφή της μετά τον Αγκουέρο.

Ο αθλητικός διευθυντής της Λιόν, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, παραδέχθηκε ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να μείνει και για την επόμενη χρονιά.

Ο Ολλανδός επιθετικός μένει ελεύθερος από τη Λιόν και έχει κάνει γνωστή την απόφαση του να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του θέλοντας; να πάει σε κάποια ομάδα με μεγαλύτερο κύρος.

Αυτή την φορά το φινάλε θα είναι θετικό σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζο.

Όπως ανέφεραν τόσο ο Ιταλός, όσο και ο Βραζιλιάνος η μετακίνηση του Ολλανδού από τους γκον στους μπλαουγκράνα θα ολοκληρωθεί εντός της Δευτέρας.

“Ο Ντεπάι έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ πιθανό ο Μέμφις να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα.”

Δεν πάει για διακοπές και χρειάζεται αρκετά πράγματα. Τέλειωνει το πακετάρισμα μπαίνει στο αεροπλάνο και πάει για υπογραφές.

Ο Μέμφις Ντεπάι πάει να συναντήσει τον δικό του άνθρωπο Ρόναλντ Κούμαν……υπό το βλέμμα του Μέσι

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήθελε στο Καμπ Νου ήταν ο Μέμφις Ντεπάι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ