Η Τζέσικα Αϊντί βλέποντας τον Μάρκο να έχει φουλ αγωνιστικές υποχρεώσεις αποφάσισε να διακοπάρει μόνη της στο Ντουμπάι. Αλλά και σύντροφος της το διασκέδασε βάση πρωτοκόλλου για την κατάκτηση του Γαλλικού Σούπερ Καπ χθες. Ποιος πέρασε καλύτερα; Η πολυνίκης του θεσμού Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε τα 10 τρόπαια στην ιστορία της, εκ των οποίων τα […]

Η Τζέσικα Αϊντί βλέποντας τον Μάρκο να έχει φουλ αγωνιστικές υποχρεώσεις αποφάσισε να διακοπάρει μόνη της στο Ντουμπάι. Αλλά και σύντροφος της το διασκέδασε βάση πρωτοκόλλου για την κατάκτηση του Γαλλικού Σούπερ Καπ χθες. Ποιος πέρασε καλύτερα;

Η πολυνίκης του θεσμού Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε τα 10 τρόπαια στην ιστορία της, εκ των οποίων τα εννέα είναι συνεχόμενα, ενώ αντίθετα η Μαρσέιγ απέτυχε να προσθέσει το τέταρτο κύπελλο Super Cup στην τροπαιοθήκη της στον έκτο της τελικό. Η ομάδα του λιμανιού έχει να κατακτήσει κάποιο τίτλο από το 2011!

Sports Illustrated model Jessica Aidi shows off her amazing body in blue bikini

Ο Μάσιμο Βεράτι αναδείχτηκε πέρσι πρωταθλητής και Κυπελλούχος με την ομάδα του Παρισιού και σήκωσε και το τρίτο τρόπαιο της χρονιάς.

Αφού ο Ιταλός μέσος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις η κοπέλα του, Τζέσικα Αϊντί, αποφάσισε να απολαύσει τις διακοπές της στον ήλιο χωρίς τον Μάρκο Βεράτι. Το μοντέλο άφησε το κρύο του Παρισιού για το «καυτό» Ντουμπάι.

Το μοντέλο από τη Γαλλία το 2011 ήταν η φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς Fresh Faces και έχει στο Ιnstagram 230.000 followers..

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ