Οι καταπληκτικές επεμβάσεις του Νόιερ μας θυμίζουν κατά καιρούς σε όλους γιατί είναι από τους κορυφαίους γκολκίπερ που έχουμε δει. Πρόκειται για τον κορυφαίο τερματοφύλακα του κόσμου για την περασμένη δεκαετία, σίγουρα τον καλύτερο της γενιάς του και ασφαλώς έναν από τους πιο χαρισματικούς όλων των εποχών. Ο πιο πλήρης και σύγχρονος αθλητής της θέσης του […]

Οι καταπληκτικές επεμβάσεις του Νόιερ μας θυμίζουν κατά καιρούς σε όλους γιατί είναι από τους κορυφαίους γκολκίπερ που έχουμε δει.

Πρόκειται για τον κορυφαίο τερματοφύλακα του κόσμου για την περασμένη δεκαετία, σίγουρα τον καλύτερο της γενιάς του και ασφαλώς έναν από τους πιο χαρισματικούς όλων των εποχών. Ο πιο πλήρης και σύγχρονος αθλητής της θέσης του που είδε ποτέ το άθλημα, τουλάχιστον στον 21ο αιώνα. Ψηλός, σωματώδης, αθλητικός, ευέλικτος, δυνατός, γρήγορος, με έξοχα αντανακλαστικά και ικανότητα να διαβάζει το παιχνίδι.

Ο θρυλικός τερματοφύλακας της Μπάγερν που ήταν στους μεγάλους πρωταγωνιστές  στις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας του Χάνσι Φλικ μέσα στο έτος που μας αποχαιρέτησε μόλις πριν από μερικές μέρες, κέρδισε την συντριπτρική πλειοψηφία των ψήφων για τον καλύτερο Γερμανό παίκτη της εθνικής ομάδας.

Το ποσοστό του έφτασε στο 57,8%, έναντι του 15% που είχε ο Σερτζ Γκνάμπρι και του 9,3% που συγκέντρωσε ο Ματίας Γκίντερ.

Ο Μάνουελ Νόιερ εξαργύρωσε τη μυθική του χρονιά και το τρεμπλ με τη Μπάγερν Μονάχου, νικώντας Άλισον και Γιαν Όμπλακ για το βραβείο του κορυφαίου τερματοφύλακα του 2020 από τη FIFA

Ανανέωσε το συμβόλαιό του και έγινε «ήρωας» στη μυθική πορεία της Μπάγερν Μονάχου σε κάθε κορυφή που διεκδίκησε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ