Πολύ σημαντική η μεταγραφή του Λουκάκου για την Ίντερ που την έχει βοηθήσει πολύ να βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία αλλά η Γιουνάιτεντ είναι ακόμα απλήρωτη και έχει αρχίσει να εκνευρίζεται. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Corriere dello Sport» η Ίντερ δεν έχει πληρώσει ακόμα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα μπόνους το οποίο αγγίζει τα […]

Πολύ σημαντική η μεταγραφή του Λουκάκου για την Ίντερ που την έχει βοηθήσει πολύ να βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία αλλά η Γιουνάιτεντ είναι ακόμα απλήρωτη και έχει αρχίσει να εκνευρίζεται.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Corriere dello Sport» η Ίντερ δεν έχει πληρώσει ακόμα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα μπόνους το οποίο αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνεται στη συμφωνία για τον Βέλγο επιθετικό. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται και η ρήτρα άμεσης εξόφλησης του υπολειπόμενου ποσού, η οποία ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν δώσει προθεσμία στους «νερατζούρι» μέχρι τον Γενάρη για το ξεπληρώσουν, ωστόσο η ιταλική ομάδα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων δεν το έκανε. Γι’ αυτό και η Γιουνάιτεντ ζήτησε από την Ίντερ να της παραχωρήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες ή τον Μίλαν Σκρίνιαρ ως αποζημίωση.

Το αίτημα του όμως, όπως τονίζει το ιταλικό δημοσίευμα, δεν έγινε αποδεκτό από την διοίκηση της Ίντερ, η οποία ήρθε ξανά σε επικοινωνία με την ομάδα του Νησιού και της ξεκαθάρισε πως σύντομα θα καταβάλει το οφειλόμενο ποσό

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ίντερ αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα, μιας και στο παρελθόν η Ρεάλ είχε έρθει σε διαμάχη μαζί της για την μεταγραφή του Ασράφ Χακίμι

Ο Ρομελό Λουκάκου έφτασε τα 300 γκολ στην καριέρα του

56 γκολ με Ίντερ
42 γκολ με Μαν.Γιουνάιτεντ
87 γκολ με Έβερτον
17 γκολ με Γουεστ Μπρομ
41 γκολ με Άντερλεχτ
57 γκολ με την Εθνική Βελγίου
Αλλά έχει πετύχει με την Ίντερ και άλλες διακρίσεις.

Ο Ρομελού Λουκάκου έφτασε σ’ ένα μεγάλο ρεκόρ. Ο Βέλγος σταρ έφτασε τα 50 γκολ με τη φανέλα των «νερατζούρι» σε 70 αναμετρήσεις. Κατάφερε έτσι να ξεπεράσει το θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ρονάλντο, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος είχε φτάσει τα 50 τέρματα με την Ιντερ σε 77 παιχνίδια.

Στον Ρομέλου Λουκάκου είχε δοθεί και το βραβείο για τον Παίκτη της Σεζόν 2019-20 στο Europa League, για τις καταπληκτικές εμφανίσεις του με την Ίντερ.

Ο Βέλγος επιθετικός ξεπέρασε το ρεκόρ των 34 γκολ που είχε και ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο στην παρθενική του σεζόν με τη φανέλα της Ίντερ, αλλά συνεχίζει να ματώνει τα δίχτυα και να δημιουργεί νέα ρεκόρ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ