Ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά σήριαλ ήταν του Λουις Σουάρες, που όμως αποζημιώνει την νέα του ομάδα με τα γκολ που βάζει. Είναι πρώτος σκόρερ της La Liga η ομάδα του πρώτη, και η Μπαρτσελόνα στην χειρότερη κατάσταση της σύγχρονης ιστορίας της.  Τρεις δαγκωματιές, η κάθε μία πιο σοκαριστική και διάσημη απ’ την προηγούμενη. Κι […]

Ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά σήριαλ ήταν του Λουις Σουάρες, που όμως αποζημιώνει την νέα του ομάδα με τα γκολ που βάζει. Είναι πρώτος σκόρερ της La Liga η ομάδα του πρώτη, και η Μπαρτσελόνα στην χειρότερη κατάσταση της σύγχρονης ιστορίας της. 

Τρεις δαγκωματιές, η κάθε μία πιο σοκαριστική και διάσημη απ’ την προηγούμενη. Κι απάνω που λέγαμε ότι ξέχασε τις κακές συνήθειες, έκανε νέα κόλπα. Άφησε το δάγκωμα και τοι γύρισε στο τσίμπημα.

Βουτάει, χειρονομεί, κλωτσάει, είναι ρατσιστής,δαγκώνει και τσιμπάει τους αντιπάλους.

Τι συμβαίνει με τον Λούις Σουάρες; Γιατί δαγκώνει τους αντιπάλους του χωρίς προφανείς λόγους, γιατί μοιάζει καταδικασμένος να γνωρίζει την κατακραυγή στον ίδιο βαθμό που γνωρίζει την αποθέωση και την αναγνώριση;

Την οργή του κόσμου στα social media προκάλεσε ο Λουίς Σουάρες επειδή τσίμπησε τον Αντόνιο Ρούντιγκερ στην ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Τσέλσι την Τρίτη για τους 16 του Champions League.

Σε μια φάση στο ματς, ο αμυντικός της Τσέλσι την ώρα που έδιωξε την μπάλα, ο Σουάρες τον τσίμπησε στο πόδι και ο Ρούντιγκερ πήγε οργισμένος να του ζητήσει τον λόγο.

​Οι δυο τους είχαν ένα θερμό τετ-α-τετ χωρίς όμως να ξεφύγει η κατάσταση, με τον διαιτητή να μην τους δείχνει κάρτα.

​Ο Σουάρες έχει παρελθόν με την Τσέλσι, από τον καιρό που αγωνιζόταν στην Premier League με τη Λίβερπουλ.

Ο Ουρουγουανός τον Απρίλιο του 2013 είχε δαγκώσει τον τότε αμυντικό των «μπλε» Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και τιμωρήθηκε από την Αγγλική Ομοσπονδία με 10 αγωνιστικές.

https://twitter.com/Popular515/status/1364347122993278985

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ