Ρεκόρ, τρελά γκολ, εντυπωσιακό σώμα, μοναδικές επιδόσεις, υπερήρωας στην τελευταία του διαφήμιση και πολλα άλλα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά έχει και μια σύντροφο στην ζωή του, και είναι καυτή. Και μάλιστα είχε γενέθλια. Αποφάσισαν να περάσουν το βράδυ μαζί σε σούπερ ξενοδοχείο. Και το βράδυ ήταν πολύ “ιδιαίτερο” Κριστιάνο και Χερχίνα στις ερωτικές τους […]

Ρεκόρ, τρελά γκολ, εντυπωσιακό σώμα, μοναδικές επιδόσεις, υπερήρωας στην τελευταία του διαφήμιση και πολλα άλλα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά έχει και μια σύντροφο στην ζωή του, και είναι καυτή. Και μάλιστα είχε γενέθλια. Αποφάσισαν να περάσουν το βράδυ μαζί σε σούπερ ξενοδοχείο. Και το βράδυ ήταν πολύ “ιδιαίτερο”

Κριστιάνο και Χερχίνα στις ερωτικές τους περιπτύξεις στο εξωτερικό τζακούζι του ξενοδοχείου και έξω να χιονίζει. Μυθιστόρημα μιλάμε. Και φυσικά με την σέξι Χερχίνα δίπλα του πόσο να αντέξει;

Την Πέμπτη έγινε γνωστό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Χεορχίνα Ροντρίγκεζ κινδυνεύουν με πρόστιμο για παραβίαση της καραντίνας, καθώς βρέθηκαν για σκι σε γνωστό χειμερινό θέρετρο της Ιταλίας.

Οι δυο τους είχαν πάει εκεί για να γιορτάσουν τα 27α γενέθλια (27/01) της Χεορχίνα, την οποία φαίνεται πως δεν την πείραξε ιδιαίτερα το ενδεχόμενο να τιμωρηθούν για παραβίαση της καραντίνας.

Το μοντέλο από την Ισπανία πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο όπου οι δυο τους είναι στο τζακούζι σε πολύ προσωπικές στιγμές.

«Το φεγγάρι μας φωτίζει» έγραψε η Χεορχίνα ως λεζάντα στο βίντεο, όπου ήδη έχει πάνω από 5 εκατ. views.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο Κριστιάνο και η Χεορχίνα έμειναν σε ξενοδοχείο στην κοιλάδα Βαλ Βένι, όπου θεωρητικά ήταν κλειστό.

Σε περίπτωση που τιμωρηθούν το πρόστιμο είναι 400 ευρώ έκαστος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ