Ρεκόρ, τρελά γκολ, εντυπωσιακό σώμα, μοναδικές επιδόσεις, και πολλα άλλα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μήπως είναι υπερήρωας τελικά; Μας έλυσε την απορία μας ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με την τελευταία του εμφάνιση. Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Κριστιάνο στο ποδόσφαιρο, που έχει πετύχει τεράστιες διακρίσεις και ρεκόρ στην πλούσια καριέρα του, και ετοιμάζεται να σπάσει […]

Ρεκόρ, τρελά γκολ, εντυπωσιακό σώμα, μοναδικές επιδόσεις, και πολλα άλλα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μήπως είναι υπερήρωας τελικά; Μας έλυσε την απορία μας ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με την τελευταία του εμφάνιση.

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Κριστιάνο στο ποδόσφαιρο, που έχει πετύχει τεράστιες διακρίσεις και ρεκόρ στην πλούσια καριέρα του, και ετοιμάζεται να σπάσει αυτό το μοναδικό ρεκόρ που θα μείνει για πολλες πολλες γενιές ο Νο 1. (ως πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μεταμορφώθηκε σε υπερήρωα προκειμένου να διαφημίσει ένα video game διαθέσιμο για κινητά, ανεβάζοντας το βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαφήμιση του videogame για κινητά, Free Fire, έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ρονάλντο ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο ρεκόρ της καριέρας του!

Ο Πορτογάλος ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη συμμετοχή του στο «Legend Of The Bounty Hunter: Part 2».

Έχοντας κότσο τα μαλλιά και φορώντας πανοπλία, ο Ρονάλντο πολεμά τους κακούς, χρησιμοποιώντας πολεμικές τέχνες και διάφορα όπλα.

Σε κάποια στιγμή κάνει και τον πανηγυρισμό του σήμα – κατατεθέν και αφού κατατροπώνει τους εχθρούς, σώζει ένα παιδί που το είχαν απαγάγει.

Προς το παρόν το βίντεο έχει πάνω από 6 εκατομμύρια views, όμως δεδομένου πως ο Ρονάλντο έχει 254 εκατ. followers, το νούμερο θα ανέβει κατά πολύ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ