Άρτος και θεάματα στο μακρινό Ουζμπεκιστάν. Ή μάλλον ο χαμένος καρατέ κιντ έκανε την εμφάνιση του με εντυπωσιακή κίνηση που θα την ζήλευαν πολλοί αθλητές των πολεμικών τεχνών, σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Ποδοσφαιριστής στον αγώνα του πρωταθλήματος Ουζμπεκιστάν κατά την διάρκεια μεγάλων επεισοδίων στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Νέφτσι Φεργκάνα – Τούρον Γιαϊπάν που έγινε σήμερα 1 […]

Άρτος και θεάματα στο μακρινό Ουζμπεκιστάν. Ή μάλλον ο χαμένος καρατέ κιντ έκανε την εμφάνιση του με εντυπωσιακή κίνηση που θα την ζήλευαν πολλοί αθλητές των πολεμικών τεχνών, σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ποδοσφαιριστής στον αγώνα του πρωταθλήματος Ουζμπεκιστάν κατά την διάρκεια μεγάλων επεισοδίων στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Νέφτσι Φεργκάνα – Τούρον Γιαϊπάν που έγινε σήμερα 1 Δεκεμβρίου.

Παιζόταν πολλά στον αγώνα, αφού η γηπεδούχος με νίκη έπαιρνε την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία και η φιλοξενούμενη έπαιζε για δύο αποτελέσματα. Ισοπαλία και νίκη. Στο 81΄λεπτό οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 που παρέμεινε μέχρι του τέλους του αγώνα, και με την λήξη έγινε το έλα να δεις.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να χωνέψουν ότι έχασαν την άνοδο και επιτέθηκαν κατά πάντων σαν μαινόμενοι ταύροι. Αλλά η σκηνή που ξεχωρίζει είναι όταν ενας ποδοσφαιριστής της Τούρον Γιαϊπάν ερχόμενος με φόρα επιτέθηκε στον διαιτητή Σαφκάτ Νασιμπουλάγιεφ με μια εναέρια κίνηση και με κλοτσιά στο στήθος σωριάζει τον διαιτητή κάτω.

Το κοράκι ευτυχώς αντέδρασε γρήγορα (μάλλον ο διαιτητής ήταν συνηθισμένος) και σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας. Η συνέχεια γνωστή με τους οπαδούς να έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο και το πανηγύρι να παίρνει διαστάσεις. Αφού κουράστηκαν μπήκε μέσα η αστυνομία και επέβαλε την τάξη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ