Ο Νγκολό Καντέ είναι με διαφορά ο πιο αγαπητός παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Η αδιαμφισβήτητη ανασταλτική του ικανότητα σε συνδυασμό με τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα του έχουν κάνει άπαντες να τον λατρεύουν. Το χαμόγελό, η ταπεινότητα και το «καθαρό» παίξιμό του είναι στοιχεία που τον έχουν αναδείξει. Παράλληλα, η πορεία του από τα χαμηλότερα […]

Ο Νγκολό Καντέ είναι με διαφορά ο πιο αγαπητός παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Η αδιαμφισβήτητη ανασταλτική του ικανότητα σε συνδυασμό με τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα του έχουν κάνει άπαντες να τον λατρεύουν.

Το χαμόγελό, η ταπεινότητα και το «καθαρό» παίξιμό του είναι στοιχεία που τον έχουν αναδείξει. Παράλληλα, η πορεία του από τα χαμηλότερα στρώματα του γαλλικού ποδοσφαίρου μέχρι την απόλυτη καταξίωση στην Πρέμιερ Λιγκ και με την εθνική Γαλλίας μιλάνε από μόνα τους για την ποδοσφαιρική του ποιότητα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, την ταπεινότητα του Καντέ δεν πρέπει κανείς αντίπαλος να την εκλαμβάνει ως αδυναμία. Γιατί, τότε ο Γάλλος μέσος θα αντεπιτεθεί.

Όπως είχε κάνει το 2019 σε ένα παιχνίδι Λιγκ Καπ ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ. Τότε, σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Ντάνι Ρόουζ δέχτηκε μία αγκωνιά από τον Άγγλο μπακ. Ο διαιτητής δεν σφύριξε φάουλ και ο Καντέ πήρε την εκδίκησή του λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Ειδικότερα, με ένα δυνατό μαρκάρισμα έριξε στο χορτάρι τον Ρόουζ, ο οποίος κέρδισε φάουλ αλλά κατάλαβε ότι δεν μπορείς να παίζεις με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ