Το όνομα του Ολιβιέ Ζιρού παίζει ήδη για το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι η Ίντερ, αλλά και μια άλλη Ίντερ, αυτή του Μαιάμι να είναι έτοιμη να κάνει την κίνηση της. Τελικά ο Φράνκ Λάμπαρντ του είπε ότι θα μείνει στην Τσέλσι. Είναι να απορεί κανείς με […]

Το όνομα του Ολιβιέ Ζιρού παίζει ήδη για το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι η Ίντερ, αλλά και μια άλλη Ίντερ, αυτή του Μαιάμι να είναι έτοιμη να κάνει την κίνηση της. Τελικά ο Φράνκ Λάμπαρντ του είπε ότι θα μείνει στην Τσέλσι. Είναι να απορεί κανείς με τον Λάμπαρντ. Γιατί μήπως έχει και κανένα καλύτερο;

Η κατάσταση τελευταία στους Μπλε έχει αλλάξει. Οι επιθετικοί της Τσέλσι είναι στην μεγάλη μετριότητα και το γκολ έχει γίνει μια πολύ δύσκολη υπόθεση και ο Άγγλος τεχνικός δεν θέλει να χάσει τον μοναδικό σέντερ φορ που παστελώνει όποτε του δοθεί η ευκαιρία…. και με τον τρόπο του δίνει τις απαντήσεις του.

Ο  Ζιρού θέλει να είναι ενεργός, αλλά έχει και ένα παραπάνω ρόλο, αφού θέλει να δώσει το παρόν στην τελική φάση του EURO.

Ο Ζιρού θέλει να βρεθεί στην τελική φάση του EURO με την Γαλλία, αλλά όπως είπε και ο Ντεσάμπ με την ελάχιστη συμμετοχή που έχει στην Τσέλσι πολύ δύσκολο να βρει θέση στους “τρικολόρ”. Ο Γάλλο; φορ θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Λάμπαρντ και έστω και αργά ο τεχνικός της Τσέλσι το κατάλαβε.

Πραγματικά πολύ περίεργο που ο Ζιρού συνεχίζει στην Τσέλσι, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, και τις δύο – τρεις σίγουρες μεταγραφές του, που δεν έγιναν ποτέ…γιατί κατά βάθος πιστεύουμε ότι ήθελε να μείνει…και ας μην το λέει ξεκάθαρα. Είσαι ένας Ολιβιέ εσύ!

Ολιβιέ Ζιρού, ένας υποτιμημένος πρωτοκλασάτος σέντερ φορ!

Ο επιθετικός των «μπλε» ίδιος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος, από τον λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει με τον Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο και μάλιστα έχει δηλώσει από την περσινή χρονιά ότι θα ήθελε να φύγει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ