Το κερδισμένο στοίχημα της Μπάγερν με τον Χάνσικ Φλικ, επηρέασε στην τελική τους απόφαση τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ και αποφάσισαν να δώσουν την μεγάλη ευκαιρία στον 38χρονο Εντιν Τέρζιτς και μέχρι πρότινος βοηθό του Φαβρ. Λέγεται για όσους τον γνωρίζουν ότι θα είναι το next bif thing της προπονητικής. Ο χρόνος θα δείξει. Δεν μπορούσαν […]

Το κερδισμένο στοίχημα της Μπάγερν με τον Χάνσικ Φλικ, επηρέασε στην τελική τους απόφαση τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ και αποφάσισαν να δώσουν την μεγάλη ευκαιρία στον 38χρονο Εντιν Τέρζιτς και μέχρι πρότινος βοηθό του Φαβρ. Λέγεται για όσους τον γνωρίζουν ότι θα είναι το next bif thing της προπονητικής. Ο χρόνος θα δείξει.

Δεν μπορούσαν τόση πίκρα στην Ντόρτμουντ. Λογικό ήταν ότι θα έπαιρνε τα παπούτσια στο χέρι ο Λισιέν Φαβρ μετά την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από την Στουτγκάρδη αλλά και τον παρατεταμένο κατήφορο της Γερμανικής ομάδας που κινδυνεύει να χάσει όλη την χρονιά 

Image

Ο Ελβετός τεχνικός χρεώνεται συνολικά την ασταθή παρουσία της Μπορούσια τη φετινή σεζόν και η ντροπιαστική  ήττα αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι… Στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν θα καθίσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Φαβρ, Εντιν Τέρζιτς.

Ο 38χρονος κόουτς αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του ως προπονητής μία ομάδα και ο γερμανικός σύλλογος τον θεωρεί κατάλληλο για αυτή τη θέση. Φυσικά, το ρίσκο, θυμίζει λίγο αυτό της Μπάγερν Μονάχου, όταν αποφάσισε τον περασμένο χειμώνα, να απολύσει τον Νίκο Κόβατς και να προσλάβει τον Χάνσικ Φλικ ως πρώτο προπονητή. Τελικά, οι «βαυαροί» κατέκτησε το νταμπλ στη Γερμανία αλλά και το Champions League.

Ο 38χρονος προπονητής με τις βοσνιακές ρίζες, από το 2013 μέχρι σήμερα έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή σε Μπεσικτάς, Γουέστ Χαμ, πριν αναλάβει τον ρόλο του ασίσταντ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, όμως δεν έχει την παραμικρή εμπειρία ως πρώτος προπονητής. Ο πρώην προπονητής της ομάδας Κ17 Σεμπάστιαν Γκέπερτ θα είναι το δεξί του χέρι, ενώ αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει και ο scout Ότο Άντο.

Η Ντόρτμουντ συμπλήρωσε τρία σερί παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα δίχως νίκη  με ενεργητικό τρία γκολ  Στο πρώτο ο Χάαλαντ έμεινε στο μηδέν, στα επόμενα έλειψε εξαιτίας του τραυματισμού του, και οι Ρόιζ, Μπραντ, Σάντσο παραμένουν «τσακωμένοι» με το γκολ εδώ και καιρό. Πρέπει να βρει λύσεις στο τελείωμα των φάσεων. 

Έχει μπει σε διάστημα που θα έπρεπε να μετρήσει το δυνατό λιγότερες απώλειες βαθμών, και για την ώρα δεν τα καταφέρνει καλά. Το αντίθετο θα λέγαμε. Καταποντισμός. Δεν ξέρουμε αν ο 16χρονος Μουκοκό μπορεί να τη «σηκώσει» επιθετικά, θα είναι υπερβολικό αν συμβεί, συνεπώς οι «παλιοί» πρέπει να βελτιώσουν τη σύνδεσή τους με τα αντίπαλα δίχτυα. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ