Ο Ζοσέ Μουρίνιο δέχεται αρκετή κριτική, με τον «Special One» να δείχνει την ενόχλησή του, εκφράζοντας πως δεν μπορούν όλοι να μιλούν για ποδόσφαιρο. Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, λόγω των φετινών αποτελεσμάτων, αλλά και της όλης γενικότερης εικόνας, συγκεντρώνει αρκετά σχόλια. Βέβαια, τα σχόλια αυτά είναι σχόλια κριτικής σε βάρος του, με τον […]

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δέχεται αρκετή κριτική, με τον «Special One» να δείχνει την ενόχλησή του, εκφράζοντας πως δεν μπορούν όλοι να μιλούν για ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, λόγω των φετινών αποτελεσμάτων, αλλά και της όλης γενικότερης εικόνας, συγκεντρώνει αρκετά σχόλια.

Βέβαια, τα σχόλια αυτά είναι σχόλια κριτικής σε βάρος του, με τον Πορτογάλο να εκφράζει την άποψη πως δεν μπορούν όλοι να έχουν άποψη για το ποδόσφαιρο.

Υποστήριξε πως πρέπει να έχει μελετήσει κανείς το ποδόσφαιρο, πριν εκφράσει την άποψή του για τον κάθε προπονητή. Ειδικά, αν ο προπονητής είναι σπουδαίος, βάσει έργου του.

Ο «Special One» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε νομίζω πως θα πήγαινε κάποιος να μιλήσει για πυρηνική φυσική με τη NASA. Παρ’ όλα αυτά, όλοι νομίζουν πως μπορούν να μιλήσουν για ποδόσφαιρο και να συζητήσουν με έναν από τους πιο σημαντικούς προπονητές στον χώρο…».

Μουρίνιο: «Παίζω για τους… Μουρινίστας, σε όλον τον κόσμο»

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στους υποστηρικτές του, λέγοντας πως εκείνοι του δίνουν δύναμη για να κερδίζει.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως τους φαν του τους αποκαλεί «Μουρινίστας».

«Αντλώ δύναμη από τον εαυτό μου, μα κυρίως από τους ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ. Πολλούς από αυτούς δεν τους ξέρω διότι δεν τους έχω γνωρίσει και ποτέ. Τους αποκαλώ «Μουρινίστας», διότι στην Πορτογαλία, όταν υποστηρίζουμε ένα κλαμπ, βάζουμε ένα -ίστα στο τέλος για να δείξουμε την υποστήριξή μας…. Εγώ παίζω για αυτούς».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ