Ο Νίκο Άλι Γουόλς έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στην επαγγελματική πυγμαχία έχοντας ένα σορτσάκι που φορούσε ο παππούς του. Το περασμένο Σάββατο ο Νίκο Άλι Γουόλς, εγγονός του θρυλικού Μοχάμεντ Άλι, έκανε ντεμπούτο στην επαγγελματική πυγμαχία με εκκωφαντικό τρόπο, καθώς νίκησε τον αντίπαλο του Τζόρνταν Γουίκς με τεχνικό νοκ άουτ. Ο πυγμάχος των μεσαίων βαρών Άλι […]

Ο Νίκο Άλι Γουόλς έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στην επαγγελματική πυγμαχία έχοντας ένα σορτσάκι που φορούσε ο παππούς του.
Το περασμένο Σάββατο ο Νίκο Άλι Γουόλς, εγγονός του θρυλικού Μοχάμεντ Άλι, έκανε ντεμπούτο στην επαγγελματική πυγμαχία με εκκωφαντικό τρόπο, καθώς νίκησε τον αντίπαλο του Τζόρνταν Γουίκς με τεχνικό νοκ άουτ.
Ο πυγμάχος των μεσαίων βαρών Άλι Γουόλς είναι ο γιος του Ρόμπερτ Γουόλς και της Ρασίντα Άλι, μοναχοκόρης του αείμνηστου πυγμάχου.

«Προφανώς, σκεφτόμουν πολύ τον παππού μου, μου λείπει, ήταν ένα ταξίδι συναισθημάτων. Νομίζω ότι εγώ και ο Γουίκς γράψαμε λίγη ιστορία απόψε. Ήταν όπως το περίμενα» δήλωσε ο νεαρός μποξέρ.
Ο Άλι Γουόλς, που μεγάλωσε στο Λας Βέγκας, τόνισε ότι «μοιάζει να υπάρχει μεγάλη πίεση, όμως για μένα είναι απλά ο παππούς μου. Είναι ο μεγαλύτερος πυγμάχος και ίσως ο πιο σπουδαίος άνθρωπος».
Στη συνέχεια, έδειξε πως θα ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, λέγοντας πως «δεν θα φορέσω ποτέ ξανά αυτό το σορτσάκι.»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ