Είναι να απορεί κανείς με την πορεία της Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια. Εκεί που βλέπεις μια ομάδα να έχει βρει ρυθμό και να δείχνει ασταμάτητη, και ικανή για την κορυφή, ξαφνικά λες και της βγάζεις την πρίζα και γίνεται μια ομάδα της σειράς. Και την φετινή χρονιά η ίδια ιστορία, με μόλις μια νίκη στα πέντε […]

Είναι να απορεί κανείς με την πορεία της Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια. Εκεί που βλέπεις μια ομάδα να έχει βρει ρυθμό και να δείχνει ασταμάτητη, και ικανή για την κορυφή, ξαφνικά λες και της βγάζεις την πρίζα και γίνεται μια ομάδα της σειράς. Και την φετινή χρονιά η ίδια ιστορία, με μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, και ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από την Στουτγκάρδη με 5-1. Και κρατήστε ότι ο κίπερ της Ντόρτμουντ έκανε ρεκόρ αποκρούσεων.

Απίστευτα πράγματα στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Η Στουτγκάρδη με τον Κώστα Μαυροπάνο βασικό στη σύνθεση της, διέσυρε την Ντόρτμουντ κερδίζοντας την εκτός έδρας με 5-1 για την 11η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Οι Βεστφαλοί στη χειρότερη φετινή εμφάνιση τους δεν μπόρεσαν ν’ αντισταθούν στην ορμή των φιλοξενούμενων.

Η πρώτη εντός έδρας ήττα τους από τους Σουβούς μετά από 6 νίκες και 5 ισοπαλίες στα 11 προηγούμενα ραντεβού τους.

Η κουρασμένη και αποδεκατισμένη Ντόρτμουντ εμφανίστηκε χωρίς τον Χάαλαντ, όμως αυτό που προέκυψε στο γήπεδο δεν το περίμενε ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της. Το τελικό 1-5 ίσως και να είναι μικρό, αφού ο Μπούρκι έκανε ρεκόρ αποκρούσεων για φέτος (5), με την ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου να δίνει μία σπουδαία ποδοσφαιρική παράταση και να μπαίνει στην πρώτη εξάδα.

Bundesliga: Borussia Dortmund embarrassed by new boys Stuttgart | Sports| German football and major international sports news | DW | 12.12.2020

Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ συμπλήρωσε τρία σερί παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα δίχως νίκη  με ενεργητικό τρία γκολ  Στο πρώτο ο Χάαλαντ έμεινε στο μηδέν, στα επόμενα έλειψε εξαιτίας του τραυματισμού του, και οι Ρόιζ, Μπραντ, Σάντσο παραμένουν «τσακωμένοι» με το γκολ εδώ και καιρό. Πρέπει να βρει λύσεις στο τελείωμα των φάσεων. 

Έχει μπει σε διάστημα που θα έπρεπε να μετρήσει το δυνατό λιγότερες απώλειες βαθμών, και για την ώρα δεν τα καταφέρνει καλά. Το αντίθετο θα λέγαμε. Καταποντισμός. Δεν ξέρουμε αν ο 16χρονος Μουκοκό μπορεί να τη «σηκώσει» επιθετικά, θα είναι υπερβολικό αν συμβεί, συνεπώς οι «παλιοί» πρέπει να βελτιώσουν τη σύνδεσή τους με τα αντίπαλα δίχτυα. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ