Δεν μπορούν τόση πίκρα στην Ντόρτμουντ. Λογικό ήταν ότι θα έπαιρνε τα παπούτσια στο χέρι ο Λισιέν Φαβρ μετά την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από την Στουτγκάρδη. Δεν έχει τελειωμό ο παρατεταμένος κατήφορος της Γερμανικής ομάδας που κινδυνεύει να χάσει όλη την χρονιά και όπως φαίνεται η αλλαγή στον πάγκο δεν άλλαξε καθόλου την κατάσταση. […]

Δεν μπορούν τόση πίκρα στην Ντόρτμουντ. Λογικό ήταν ότι θα έπαιρνε τα παπούτσια στο χέρι ο Λισιέν Φαβρ μετά την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από την Στουτγκάρδη. Δεν έχει τελειωμό ο παρατεταμένος κατήφορος της Γερμανικής ομάδας που κινδυνεύει να χάσει όλη την χρονιά και όπως φαίνεται η αλλαγή στον πάγκο δεν άλλαξε καθόλου την κατάσταση.

Είναι να απορεί κανείς με την πορεία της Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια. Εκεί που βλέπεις μια ομάδα να έχει βρει ρυθμό και να δείχνει ασταμάτητη, και ικανή για την κορυφή, ξαφνικά λες και της βγάζεις την πρίζα και γίνεται μια ομάδα της σειράς. Και την φετινή χρονιά η ίδια ιστορία.

Το σκέφτηκαν καλά και αποφάσισαν να πάνε σε μια οριστική λύση για το θέμα προπονητή, και ο εκλεκτός είναι ο Μάρκο Ροζέ της Γκλάντμπαχ.

Η διοίκηση της ομάδας έφτασε σήμερα σε συμφωνία με τον 44χρονο τεχνικό κάνοντας γνωστό ότι το καλοκαίρι θα καταβάλει και το ποσό της ρήτρας για σπάσει το συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2022.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το ποσό αυτό ανέρχεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ρόζε μέχρι το τέλος θα συνεχίσει κανονικά στην τεχνική ηγεσία της Γκλάντμπαχ.

Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ένα από τα παιχνίδια στα οποία θα κάτσει στον πάγκο της Γκλάντμπαχ είναι και αυτό με την Ντόρτμουντ στις 2 Μαρτίου για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, σε ένα ματς που ο νικητής θα πάρει και την πρόκριση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γκλάντμπαχ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ