Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βγάζει στη μεταγραφική αγορά τον Χάαλαντ, με ένα ποσό της τάξεως των 150 εκατομμυρίων ευρώ! Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ένα παιδί-θαύμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Και σίγουρα παίζει αρκετά σε ρεπορτάζ πολλών ομάδων της Ευρώπης. Όμως, εκείνες πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν. Ο Νορβηγός φορ […]

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βγάζει στη μεταγραφική αγορά τον Χάαλαντ, με ένα ποσό της τάξεως των 150 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ένα παιδί-θαύμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Και σίγουρα παίζει αρκετά σε ρεπορτάζ πολλών ομάδων της Ευρώπης. Όμως, εκείνες πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν.

Ο Νορβηγός φορ έχει κάνει πράγματα και θαύματα φέτος, έχοντας κερδίσει την προσοχή και την αναγνώριση των πάντων. Αυτά που έχει πετύχει στη Γερμανία, αλλά και το Champions League, δεν περνάνε απαρατήρητα.

Ο Χάαλαντ σε 31 ματς έχει πετύχει… ισάριθμα γκολ. Μιλάμε για έναν δεινό εκτελεστή. Είναι σπάνιο για έναν ποδοσφαιριστή, τέτοιες επιτυχίες. Ο Νορβηγός στράικερ μπορεί, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, να το «παστελώσει» στον οποιονδήποτε.

Όπως γίνεται αντιληπτό, θα είναι αρκετά δύσκολο για την Ντόρτμουντ να καταφέρει να τον κρατήσει στην ομάδα. Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το 2024, όμως με τέτοιες εμφανίσεις, αρκετοί «μνηστήρες» θα εμφανιστούν.

Σύμφωνα με την Γερμανική «Bild», η Διοίκηση της ομάδας έχει ορίσει και κοστολογήσει τον παίκτη της. Με το ποσό που κοστολογεί και θέλει η Ντόρτμουντ για να δώσει τον Χάαλαντ να είναι τα 150 εκατ. ευρώ.

Ελάχιστες ομάδες μπορούν να βγάλουν απ’ τα ταμεία τους τέτοιο ποσό, άρα ουσιαστικά βάζει «φρένο» σε κάθε ενδιαφερόμενο, τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμα.

Αν πάλι, κάποια ομάδα θέλει τόσο πολύ τον παίκτη, θα αναγκαστεί να βγάλει απ’ τα ταμεία της, 150 ζεστά εκατομμύρια!

Και με 150 εκατ. ευρώ, η Γερμανική ομάδα μπορεί να φέρει ικανότατους παίκτες. Όμως, πόσο εύκολο είναι να δαπανηθεί αυτό το ποσό;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ