Δεν μπορούν τόση πίκρα στην Ντόρτμουντ. Λογικό ήταν ότι θα έπαιρνε τα παπούτσια στο χέρι ο Λισιέν Φαβρ μετά την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από την Στουτγκάρδη. Δεν έχει τελειωμό ο παρατεταμένος κατήφορος της Γερμανικής ομάδας που κινδυνεύει να χάσει όλη την χρονιά και όπως φαίνεται η αλλαγή στον πάγκο δεν άλλαξε καθόλου την κατάσταση. […]

Δεν μπορούν τόση πίκρα στην Ντόρτμουντ. Λογικό ήταν ότι θα έπαιρνε τα παπούτσια στο χέρι ο Λισιέν Φαβρ μετά την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από την Στουτγκάρδη. Δεν έχει τελειωμό ο παρατεταμένος κατήφορος της Γερμανικής ομάδας που κινδυνεύει να χάσει όλη την χρονιά και όπως φαίνεται η αλλαγή στον πάγκο δεν άλλαξε καθόλου την κατάσταση.

Είναι να απορεί κανείς με την πορεία της Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια. Εκεί που βλέπεις μια ομάδα να έχει βρει ρυθμό και να δείχνει ασταμάτητη, και ικανή για την κορυφή, ξαφνικά λες και της βγάζεις την πρίζα και γίνεται μια ομάδα της σειράς. Και την φετινή χρονιά η ίδια ιστορία.

Για να βρούμε την τελευταία νίκη της Φράιμπουργκ επί της Ντόρτμουντ, θα πρέπει να πάμε πίσω στον Μάιο του 2010. Εκτοτε, οι Βεστφαλοί μέτρησαν ένα εκπληκτικό σερί 19 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (16 νίκες, 3 ισοπαλίες). Όπως όλα τα αντίστοιχα σερί όμως, έτσι και αυτό, κάποια στιγμή θα έσπαγε.

Και η στιγμή ήταν τώρα, καθώς η Φράιμπουργκ πήρε το 2-1 και άφησε την αντίπαλό της στην 6η θέση. Δύο σουτάρες από τους Γεόνγκ (49’) και Σμιντ (52’) έβαλαν την Ντόρτμουντ να κυνηγάει το ματς. Ο Μουκοκό μπήκε αλλαγή στο 60’, είχε δοκάρι, μείωσε με πλασέ (76’), και είχε καλή ευκαιρία να γίνει ήρωας στο φινάλε, αλλά τελικά δεν ισοφάρισε, αφήνοντας την ομάδα του σε βαθιά κρίση και με μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ