Η Μπορούσια Ντόρτμουντ απέσπασε με επιτυχία τη θετική απάντηση του Σουμαϊλά Κουλιμπαλί, μέχρι πρότινος παίκτη της Παρί. Η Γερμανική ομάδα κατάφερε και πρόσθεσε έναν αρκετά ταλαντούχο και ανερχόμενο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, η Ντόρτμουντ γενικότερα επένδυε σε νεαρούς παίκτες, οι οποίοι ήθελαν να ανεβάσουν τις… μετοχές τους. Με κάθε επισημότητα, ο Σουμαϊλά Κουλιμπαλί είναι παίκτης της Μπορούσια, […]

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ απέσπασε με επιτυχία τη θετική απάντηση του Σουμαϊλά Κουλιμπαλί, μέχρι πρότινος παίκτη της Παρί.

Η Γερμανική ομάδα κατάφερε και πρόσθεσε έναν αρκετά ταλαντούχο και ανερχόμενο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, η Ντόρτμουντ γενικότερα επένδυε σε νεαρούς παίκτες, οι οποίοι ήθελαν να ανεβάσουν τις… μετοχές τους.

Με κάθε επισημότητα, ο Σουμαϊλά Κουλιμπαλί είναι παίκτης της Μπορούσια, καθώς ο ίδιος ανακοινώθηκε από την Γερμανική ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχει την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του βήματα στο κορυφαίο επίπεδο.

Μέχρι πρότινος ανήκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Κουλιμπαλί να συμφωνεί με ένα πολυετές συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ. Ο Γάλλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2026.

Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης στις δηλώσεις του αποκάλυψε πως υπήρχαν αρκετές προτάσεις από άλλους μεγάλους συλλόγους. Όμως, τόνισε πως για εκείνον η πρόταση της Ντόρτμουντ έπαιξε το ρόλο της.

Επιπλέον, χαρακτήρισε τη μεταγραφή του ως «σκαλοπάτι» για εκείνον.

Δείτε τον σε δράση:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ