Με τον θάνατο του να σκορπά  θλίψη το  αστέρι του διεθνούς ποδοσφαίρου  απασχολεί και μετά τον θάνατο του μιας και η υπόθεση του θανάτου έχει πάρει την δικαστική οδό. Φυσικά αναφερόμαστε στον Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος πέθανε το 2020 με πολλά ερωτηματικά για το πόσο φυσιολογικός ήταν ο θάνατός του. Συγκεκριμένα με τον κίνδυνο να […]

Με τον θάνατο του να σκορπά  θλίψη το  αστέρι του διεθνούς ποδοσφαίρου  απασχολεί και μετά τον θάνατο του μιας και η υπόθεση του θανάτου έχει πάρει την δικαστική οδό.

Φυσικά αναφερόμαστε στον Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος πέθανε το 2020 με πολλά ερωτηματικά για το πόσο φυσιολογικός ήταν ο θάνατός του.
Συγκεκριμένα με τον κίνδυνο να της επιβληθεί κατηγορία για ανθρωποκτονία κινδυνεύει η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθούσε. Οι 7 εμπλεκόμενοι θεράποντες σύμφωνα με την εισαγγελία δεν έκαναν ότι έπρεπε για την διάσωση του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Με την βαριά κατηγορία της ανθρωποκτονίας έρχονται αντιμέτωποι οι επτά κατηγορούμενοι. Με το δικαστήριο να εκτιμά ότι ο θάνατος του δεν οφείλεται σε αμέλεια ή επαγγελματικό παράπτωμα. Βάσει της νομοθεσίας οι κατηγορούμενοι σε περίπτωση απόδειξης της ενοχής τους κινδυνεύουν με 8 έως 25 χρόνια φυλάκιση.

Τι είπαν οι εμπειρογνώμονες;

Σύμφωνα με μέλος της εισαγγελίας: <<Μετά από τόση αδικία, το πιο σημαντικό είναι η αλλαγή της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση>>

Με τους εμπειρογνώμονες να καταθέτουν πως Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε εγκαταλειφθεί στην μοίρα του. Με τους ίδιους να συμπληρώνουν: « η ανεπαρκής και απερίσκεπτη θεραπεία οδήγησε σε αργή αγωνία». «Οι ενδείξεις για τον κίνδυνο να πεθάνει, που παρουσίασε, αγνοήθηκαν>>. Επισημαίνοντας πως η φροντίδα του είχε αλλοιώθηκε από ελλείψεις.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιακά αλλά και νεφρικά προβλήματα. Πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 25 Νοεμβρίου 2020 αφού είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στον εγκέφαλο για έναν θρόμβο που αντιμετώπιζε.

Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι;

Με του κατηγορούμενους να είναι: ο νευροχειρουργός Λεοπόλδο Λούκε, η Αγκουστίνα Κοσάτσοφ που ήταν η ψυχίατρος του. Επίσης ένας ψυχολόγος και δυο νοσοκόμες, ο υπεύθυνος επόπτης των νοσοκόμων αλλά και ο ιατρός που είχε την εποπτεία της νοσηλείας του στο σπίτι.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαραντόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ