Η εθνική Αργεντινής τα ξημερώματα της Παρασκευής έδωσε τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.Τον περασμένο Νοέμβριο. Πριν από το ματς με τη Χιλή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Σε μια τελετή έξω από το γήπεδο «Μάδρε ντε Θιουδάδες» .στο Σαντιάγκο ντελ Εστέρο, Παρουσία των παικτών της «αλμπισελέστε» […]

Η εθνική Αργεντινής τα ξημερώματα της Παρασκευής έδωσε τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.Τον περασμένο Νοέμβριο.
Πριν από το ματς με τη Χιλή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Σε μια τελετή έξω από το γήπεδο «Μάδρε ντε Θιουδάδες» .στο Σαντιάγκο ντελ Εστέρο, Παρουσία των παικτών της «αλμπισελέστε» . Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Ντιέγκο Μαραντόνα. Με τον Μέσι να τραβάει το πέπλο.
Οι παίκτες στις φανέλες τους είχαν το Νο.10 του Μαραντόνα με μια φωτογραφία του στο στήθος τους και από κάτω έγραφε «1960 – άπειρο».


«Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς. Το πρώτο χωρίς τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ξέρουμε τι σήμαινε γι’ αυτόν, Και ξέρουμε πως ήταν κοντά μας.» Είπε ο Λιονέλ Μέσι μετά το ματς.

Ο αγώνας έληξε 1-1. Με την Αργεντινή να είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας των προκριματικών. Εχοντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ