Ο Ντάνι Άλβες πριν λίγο καιρό επέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα που δεν δείχνει σεβασμό στους παίχτες, Τώρα με νέες του δηλώσεις ξεσπά λέγοντας ότι η τωρινή ομάδα της Μπαρτσελόνα απλά είναι ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ με αγορές και πωλήσεις ποδοσφαιριστών με χωρίς καμιά ταυτότητα και αγωνιστική φιλοσοφία. Θα χρειαστεί πολύ χρόνος για να […]

Ο Ντάνι Άλβες πριν λίγο καιρό επέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα που δεν δείχνει σεβασμό στους παίχτες, Τώρα με νέες του δηλώσεις ξεσπά λέγοντας ότι η τωρινή ομάδα της Μπαρτσελόνα απλά είναι ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ με αγορές και πωλήσεις ποδοσφαιριστών με χωρίς καμιά ταυτότητα και αγωνιστική φιλοσοφία. Θα χρειαστεί πολύ χρόνος για να ξαναβρεί τον εαυτό της!

Από το 2008 μέχρι το 2016 ο Ντάνι Άλβες αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα  για 391 παιχνίδια με απολογισμό  21 γκολ και 10 ασίστ.

Dani Alves: "Messi needs to be accompanied" | Barca Universal

«Πριν η Μπαρτσελόνα είχε μια ταυτότητα. Τώρα είναι ένα κλαμπ που πουλά και αγοράζει παίκτες. Μπορεί να έχει καλούς παίκτες, αλλά δεν υπερασπίζεται τη φιλοσοφία της. Όταν χάνεις την ταυτότητά σου χρειάζεται πολύς χρόνος και μια σκληρή διαδικασία για να την ανακτήσεις. Αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα δεν έχει φιλοσοφία», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μπακ.

“Όταν έφυγα δεν ήρθε κανείς από τη διοίκηση να μου μιλήσει. Πήγα στη Γιούβε για να αποδείξω ότι ήμουν ακόμη σε υψηλό επίπεδο. Μετά ήθελα να επιστρέψω ως ελεύθερος, χωρίς κόστος μεταγραφής, αλλά δεν είχαν τα αρχίδια να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος που με άφησαν να φύγω. Αν μου συμπεριφέρονταν όπως νομίζω πως άξιζα, θα έπαιζα εκεί μέχρι σήμερα.”

Dani Alves: "Messi and me connected immediately" - AS.com

Είπε για τον Λιονέλ Μέσι. «Μου λείπει η συνεργασία μας. Είχαμε μια φοβερή χημεία, τώρα μου φαίνεται πως νιώθει μόνος. Του είπα να μη φύγει από την Μπαρτσελόνα. Εκείνος όταν ήθελαν να με διώξουν από την ομάδα, μου έλεγε ‘πού θα βρεις καλύτερα από εδώ;’. Του είπα κι εγώ το ίδιο τώρα».

Ο Ντάνι Άλβες δεν έχει αμφιβολίες για  το μέλλον του Μέσι είναι στη Βαρκελώνη.

Ο Μέσι είναι η σημαία του συλλόγου και της ομάδας και θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα έκανε στη ζωή του. Θα ήταν λάθος να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και δεν αλλάξει το όνομα του Κάμπ Νου σε αυτό του Λιονέλ Μέσι“, πρόσθεσε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ