Δικαιολογημένο το μεγάλο σκορ που θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, αν οι επιθετικοί της Βραζιλίας ήταν πιο προσεκτικοί.

Σημαντικό διεθνή φιλικό ανάμεσα σε Νότια Κορέα και Βραζιλία στο Στάδιο Σεούλ, με πρώτο διαιτητή τον Ryuji Sato για το σημερινό ματς.

Η Βραζιλία ήταν αρκετά καλύτερη από τους γηπεδούχους σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Πολλά γκολ, αρκετές φάσεις, και οι επιθετικοί της Σελεσάο έκαναν ότι ήθελαν. Δικαιολογημένο το μεγάλο σκορ που θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, αν οι επιθετικοί της Βραζιλίας ήταν πιο προσεκτικοί.

Μόλις στο 7′ άνοιξε το σκορ στον αγώνα. Ο Fred βρήκε τον Richarlison μέσα στην περιοχή, και αυτός με ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στην κορυφή της εστίας. 0:1.

Στο 31′ ήρθε η απάντηση για τους γηπεδούχους. Ο  Ui-Jo Hwang δέχτηκε μια πολύ καλή, χαμηλή πάσα που έκοψε την άμυνα στα δύο, και δεν έχασε την ευκαιρία για την ισοφάριση 1-1.

Η Βραζιλία ξανά μπροστά στο σκορ στο 42′! Ο Neymar εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε η Σελεσάο και κέρδισε ωραία προσποίηση τον Seung-Gyu Kim για το 1-2.

Προβάδισμα νίκης για την Βραζιλία στο  57′! Ο Neymar ξανά με  πέναλτι κέρδισε για 2η φορά τον Seung-Gyu Kim και έγραψε το 1-3.

Διαστάσεις θριάμβου δίνουν οι Βραζιλιάνοι στην νίκη τους στο 80′! Ο Philippe Coutinho ήταν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή και πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, και έστειλε την μπάλα στην πάνω δεξιά γωνία για το 1:4.

Στις καθυστερήσεις ήρθε και η πεντάρα για τους πολύ καλούς Βραζιλιάνους, που έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα της Κορέας. Στις καθυστερήσεις 90+3′ ο Gabriel Jesus τελείωσε την όμορφη ατομική του ενέργεια με ένα έξοχο σουτ μέσα από την περιοχή και έγραψε το τελικό 1:5.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ