Ο Μάρκους Ράσφορντ ολοκλήρωσε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον ώμο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος χθες, Τριτη(10/08). Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως κάτι τέτοιο ΄ταν απαραίτητο. Το πρόβλημα που είχε στον ώμο έχρηζε επέμβασης, πράγμα το οποίο ολοκληρώθηκε. Ο 23χρονος διεθνής Άγγλος επιθετικός, που ταλαιπωρήθηκε πολύ από το πρόβλημα του του στο συγκεκριμένο σημείο μετά […]

Ο Μάρκους Ράσφορντ ολοκλήρωσε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον ώμο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος χθες, Τριτη(10/08). Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως κάτι τέτοιο ΄ταν απαραίτητο. Το πρόβλημα που είχε στον ώμο έχρηζε επέμβασης, πράγμα το οποίο ολοκληρώθηκε.

Ο 23χρονος διεθνής Άγγλος επιθετικός, που ταλαιπωρήθηκε πολύ από το πρόβλημα του του στο συγκεκριμένο σημείο μετά τα μέσα της περασμένης χρονιας, επιβεβαίωσε σε μήνυμα που ανέβασε στο Twitter πως η όλη διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά.

«Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές. Έκανα το χειρουργείο μου την Παρασκευή το πρωί και όλα πήγαν πολύ καλά. Πονάει λίγο η πληγή, αλλά εκτός από αυτό αισθάνομαι καλά» έγραψε ο Ράσφορντ. Ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» θα μείνει εκτός δράσης για 12 εβδομάδες και θα χάσει το πρώτο τρίμηνο της σεζόν. Θα μείνει εκτός τόσο από τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ όσο και από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ράσφορντ είχε επιλέξει να αναβάλλει το χειρουργείο για να αγωνιστεί με την Αγγλία στο Euro 2020, όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή σε πέντε αγώνες. Ήταν μάλιστα και από τους μοιραίους που έχασαν πέναλτι στον τελικό με την Ιταλία….

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ