Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, μετά το τέλος της καριέρας του, σκέφτεται να ξεκινήσει επαγγελματικά το πόκερ! Σχέδια για μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας φαίνεται πως κάνει ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος, μπορεί να «μαγεύει» εντός αγωνιστικού χώρου, στα γήπεδα, αλλά έχει κι άλλα σχέδια για τη ζωή του. Ο […]

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, μετά το τέλος της καριέρας του, σκέφτεται να ξεκινήσει επαγγελματικά το πόκερ!

Σχέδια για μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας φαίνεται πως κάνει ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος, μπορεί να «μαγεύει» εντός αγωνιστικού χώρου, στα γήπεδα, αλλά έχει κι άλλα σχέδια για τη ζωή του.

Ο ίδιος αρέσκεται αρκετά να παίζει πόκερ! Μάλιστα, είναι και πολιτιστικός πρέσβης της διαδικτυακής εταιρείας PokerStars. Δήλωσε πως όταν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, θέλει αρκετά να γίνει επαγγελματίας παίκτης πόκερ.

Είπε χαρακτηριστικά: «Είναι αλήθεια, σκοπεύω να ασχοληθώ επαγγελματικά με το πόκερ. Νιώθω άνετα και νομίζω πως μπορώ να παίζω σε μεγάλα τουρνουά μόλις αποσυρθώ. Ξεκίνησα να παίζω στο Μουντιάλ του 2014 και το ερωτεύτηκα. Παίζω πόκερ με αρκετά επιθετικό στυλ».

Συνέχισε επίσης: «Υπάρχου ομοιότητες με το ποδόσφαιρο, με τον τρόπο που διαβάσεις το παιχνίδι και τον αντίπαλο και το πώς επιλέγεις να επιτεθείς. Έπαιζα αρκετά όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα, αλλά και τώρα στην Παρί».

Κατέληξε λέγοντας πως: «Όταν πήρα πρώτη φορά σκυλάκι, το είπα «πόκερ». Τόσο πολύ αγαπώ το παιχνίδι. Κάθε φορά που κάθομαι να παίξω, έχω σκοπό τη νίκη, είτε παίζω με φίλους, διαδικτυακά ή σε τουρνουά!».

Αρκετά ανταγωνιστικός και στο τυχερό παιχνίδι ο Βραζιλιάνος, που τον περιμένει… στροφή στην καριέρα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ