Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Τζενάρο Γκατούζο από τον πάγκο της Νάπολι, Ιταλικά ΜΜΕ μιλούν για επιστροφή του Μαουρίσιο Σάρι. Η Νάπολι, σε περίπτωση αποχώρησης του νυν προπονητή, Τζενάρο Γκατούζο, θα πρέπει να βρει τον «εκλεκτό» για την επόμενη ημέρα. Εκ των «φαβορί» όμως, ακούγεται ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο για την ομάδα. Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν, […]

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Τζενάρο Γκατούζο από τον πάγκο της Νάπολι, Ιταλικά ΜΜΕ μιλούν για επιστροφή του Μαουρίσιο Σάρι.

Η Νάπολι, σε περίπτωση αποχώρησης του νυν προπονητή, Τζενάρο Γκατούζο, θα πρέπει να βρει τον «εκλεκτό» για την επόμενη ημέρα.

Εκ των «φαβορί» όμως, ακούγεται ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο για την ομάδα.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν, πως ο Μαουρίσιο Σάρι είναι ο βασικός στόχος για τον πάγκο της Νάπολι. Μάλιστα, για να στηρίξουν τις φήμες αναφέρουν πως οι σχέσεις του Προέδρου της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και του τεχνικού από την Ιταλία, έχουν αποκατασταθεί.

Σημαντικό πράγμα όμως σε όλα αυτά, είναι να λύσει το συμβόλαιο ο Σάρι, με τη Γιουβέντους. Η «γηραιά κυρία» έχει δικαίωμα έως τις 30 Μαϊου να λύσει το συμβόλαιο. Αν περάσει μία ημέρα, θα πρέπει να πληρώσει στον προπονητή 7 εκατ. ευρώ.

Αποτέλεσμα αυτού, συν την αποχώρηση, όπως όλα δείχνουν, του Τζενάρο Γκατούζο. Η θέση του πάγκου θα μείνει κενή.

Η Νάπολι, σε περίπτωση που επιστρέψει ο Σάρι, θα προσθέσει έναν τεχνικό, με τον οποίο έφτασε μια ανάσα πριν την κατάκτηση του τίτλου. Μετέπειτα, ο Ιταλός προπονητής αποχώρησε για την Τσέλσι και τη Γιουβέντους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ