Η Ιταλική ομάδα αντιμετωπίζει αρκετά σημαντική δυσκολία να προσεγγίσει μεγάλα ονόματα σε προπονητές ή παίκτες! Για τη Serie A απομένουν 8 αγωνιστικές, ενώ για την 4η θέση απέχει μόλις 2 βαθμούς η Νάπολι. Κύριος στόχος της ομάδας είναι φυσικά, η έξοδος στο Champions League. Με τη διοίκηση των Ναπολιτάνων να το επιζητά για πολλούς λόγους. […]

Η Ιταλική ομάδα αντιμετωπίζει αρκετά σημαντική δυσκολία να προσεγγίσει μεγάλα ονόματα σε προπονητές ή παίκτες!

Για τη Serie A απομένουν 8 αγωνιστικές, ενώ για την 4η θέση απέχει μόλις 2 βαθμούς η Νάπολι. Κύριος στόχος της ομάδας είναι φυσικά, η έξοδος στο Champions League.

Με τη διοίκηση των Ναπολιτάνων να το επιζητά για πολλούς λόγους. Οι κυριότεροι είναι οι οικονομικοί, επιπλέον οι παίκτες το θέλουν για τη προσωπική τους δόξα, αλλά κι ο προπονητής για την… επιτυχία στο βιογραφικό του!

Άλλωστε, ως γνωστόν ο Γκατούζο μετράει μέρες στην ομάδα των «Παρτενοπέι». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει, το ποιος θα τον διαδεχθεί βέβαια…

Στην Ιταλία αναφέρεται έντονα πως δε θα είναι μεγάλο όνομα ο αντικαταστάτης του. Αναφέρουν επίσης πως η ομάδα δυσκολεύεται αρκετά να προσεγγίσει προπονητή, αλλά και παίκτες, βαριά ονόματα.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, και αναφέρουν, είναι ένας κι έχει ονομετεπώνυμο. Λέγεται Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και είναι ο πρόεδρος της ομάδας. Η συμπεριφορά του οποίου έχει γίνει αρκετές φορές λόγος για συγκρούσεις.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα παράπονα του Γκατούζο προς τον πρόεδρο, όπως επίσης κι εκείνα του Κάρλο Ανσελότι, ή του Μαουρίτσιο Σάρι. Όπως επίσης και η κόντρα του Ντε Λαουρέντις με τους Ιγκουαϊν, ή και του Καβάνι.

Νάπολι: Για πολλούς ένας… απαγορευμένος προορισμός!

Κανείς δεν εμπιστεύεται τον Ντε Λαουρέντις, ειδικά τα μεγάλα ονόματα. Όχι όμως σχετικά με τα οικονομικά, καθώς είναι άψογος στις συναλλαγές και τις συμφωνίες του. Αλλά, απ’ ότι φαίνεται έχει ένα «ταλέντο» να εκνευρίζει άπαντες στο σύλλογο, κάνοντας αρκετά δύσκολη τη συνεργασία μαζί του.

Ειδικά και στην περίπτωση που η Ναπολι δεν κερδίσει το εισιτήριο για το Champions League, το έργο για το επόμενο βήμα θα είναι ακόμη δυσκολότερο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ