Κάποιοι άνθρωποι πρωταγωνίστησαν, λόγω της εισβολής τους σε αγωνιστικούς χώρους, με τις διάσημες «μπούκες» να είναι οι παρακάτω. Τελευταίος… εισβολέας σε αγωνιστικό χώρο, ο Όλμο Γκαρσία, στο Γρανάδα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να δίνει το δικό του μήνυμα για παγκόσμια ειρήνη. Παρόλα αυτά, δεν είχαν όλοι οι εισβολείς… παρόμοιες προθέσεις. Δείτε παρακάτω ορισμένους: Ο πιο […]

Κάποιοι άνθρωποι πρωταγωνίστησαν, λόγω της εισβολής τους σε αγωνιστικούς χώρους, με τις διάσημες «μπούκες» να είναι οι παρακάτω.

Τελευταίος… εισβολέας σε αγωνιστικό χώρο, ο Όλμο Γκαρσία, στο Γρανάδα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να δίνει το δικό του μήνυμα για παγκόσμια ειρήνη.

Παρόλα αυτά, δεν είχαν όλοι οι εισβολείς… παρόμοιες προθέσεις.

Δείτε παρακάτω ορισμένους:

Ο πιο διάσημος μακράν είναι ο Τζίμι Τζάμπ, που αποτέλεσε το μεγάλο… φόβητρο, όλων των σεκιουριτάδων. Ο Τζομ Μαρκέζ, όπως είναι το κανονικό του όνομα, έχει κάνει τις πιο γνωστές μπούκες! Ακόμη και σε Eurovision έχει εισβάλλει ο «αθεόφοβος», όμως είναι γνωστός για την εισβολή του στον τελικό του Euro 2004. Έχει κληθεί να πληρώσει πρόστιμα, της τάξης των 280.000 ευρώ, ποσό που δεν μπορεί να πληρώσει!

Επόμενος είναι ο Γιούρι Αντράντε. Τον Φλεβάρη του 2021, μια στοιχηματική εταιρεία έδινε την πιθανότητα εισβολής ανθρώπου σε αγώνα του Super Bowl. Ο ίδιος λοιπόν έκανε κάτι έξυπνο και.. απλό, μα με μεγάλο ρίσκο. Πόνταρε στον εαυτό του 50.000 και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να… «μπουκάρει» ο ίδιος στο γήπεδο.

Μπορεί να συνελήφθη, μπορεί να έφαγε πρόστιμο 1000 ευρώ, όμως έγινε πλουσιότερος κατά 374.000 ευρώ!

Το επόμενο όνομα είναι αρκετά γνωστό, καθώς ο Βιτάλι Ζντοροβέτσκι είναι διάσημος Youtuber. Είναι αρκετά γνωστός για τις φάρσες του, ενώ στο Μουντιάλ του 2014… διαφημίστηκε λιγάκι παραπάνω, μπουκάροντας στο 37’ του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε Αργεντινή και Γερμανία.

https://www.youtube.com/watch?v=lR9whc_LQhQ

Στη λίστα αυτή, έχουμε και μία γυναίκα. Το όνομα αυτής, Μελίσα Τζόνσον. Η ίδια, μπούκαρε γυμνή σε αγώνα τένις (Γούμπλεντον 1996) στην αναμέτρηση Μάλιβαϊ Ουάσινγκτον με τον Ρίτσαρντ Κρατζισεκ. Σίγουρα άβολο το γεγονός να μπαίνει στο κορτ μια εντυπωσιακή γυναίκα! Άντε να συγκεντρωθείς μετά…

Το μεγάλο είδωλο παγκοσμίως όμως είναι ένα! Η κυρία Αντιγόνη! Γνωστή στο Ελληνικό κοινό. Όμως, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, η οποία είναι πως η «μπούκα» αυτή, έγινε άθελά της. Δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να περάσει κάποιο μήνυμα ή για άλλον περίεργο λόγο. Αλλά για να… πάει σπίτι της! Δεν ήθελε και πολύ για να γίνει… viral.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ