Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες για την περιβόητη πρόταση εξαγοράς που αρχικά η Ίντερ το αρνήθηκε, στην συνέχεια είπε ότι την έχει απορρίψει και τώρα δια στόματος του Γενικού Διευθυντή της ομάδας παραδέχονται ότι η πρόταση υπάρχει και εξετάζεται.  Oικονομικό πρόβλημα στην Ίντερ – Απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές! O Μαρότα έκανε δηλώσεις και ρωτήθηκε για […]

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες για την περιβόητη πρόταση εξαγοράς που αρχικά η Ίντερ το αρνήθηκε, στην συνέχεια είπε ότι την έχει απορρίψει και τώρα δια στόματος του Γενικού Διευθυντή της ομάδας παραδέχονται ότι η πρόταση υπάρχει και εξετάζεται. 

Oικονομικό πρόβλημα στην Ίντερ – Απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές!

O Μαρότα έκανε δηλώσεις και ρωτήθηκε για όλα όσα ακούγονται, ρίχνοντας βόμβα. Γιατί; Επειδή επιβεβαίωσε ότι όντως υπάρχει το ενδεχόμενη αλλαγής ιδιοκτησίας!

«Η ιδιοκτησία εξετάζει όλες τις περιπτώσεις και το ενδιαφέρον που υπάρχει για την Ιντερ, με σεβασμό στην ιστορία και το κύρος του κλαμπ, με γνώμονα το παρόν και το μέλλον», ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή των νερατζούρι, ο οποίος πρόσθεσε ότι αυτό δεν θα πρέπει να επηρεάσει τη δουλειά κανενός στην ομάδα.

«Το management της Ιντερ, το οποίο εκπροσωπώ εγώ, ξέρει ότι δουλεύει μέσα σε ένα πολύ συμπαγές περιβάλλον και μπορεί να βασίζεται σε ένα τεχνικό τιμ επίσης πολύ δεμένο. Αυτές οι συζητήσεις που γίνονται και τα όσα λέγονται για το θέμα δεν θα πρέπει να μας επηρεάσουν», πρόσθεσε ο Μαρότα, ο οποίος στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο και για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, ο νικητής του οποίου θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό τη Μίλαν.

Πρόταση εξαγοράς της Ίντερ 500 εκ από την BC Partners!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ