Στο πλαίσιο ερευνών που αφορούν την απάτη και το «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» η Πορτογαλική Αστυνομία προέβη στην σύλληψη του προέδρου της Μπενφίκα. Λουίς Φιλίπε Βιέιρα. Παρτίδες με τον νόμο απέκτησε ο πρόεδρος της Μπενφίκα. Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη (7/7) το απόγευμα στο πλαίσιο ερευνών για απάτη και ξέπλυμα χρήματος. Ο 72χρονος […]

Στο πλαίσιο ερευνών που αφορούν την απάτη και το «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» η Πορτογαλική Αστυνομία προέβη στην σύλληψη του προέδρου της Μπενφίκα. Λουίς Φιλίπε Βιέιρα.

Παρτίδες με τον νόμο απέκτησε ο πρόεδρος της Μπενφίκα. Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη (7/7) το απόγευμα στο πλαίσιο ερευνών για απάτη και ξέπλυμα χρήματος.

Ο 72χρονος παράγοντας φέρεται να βρίσκεται πίσω από την προσπάθεια εξαγοράς προ μηνών του συλλόγου από την εταιρία Benfica SGPS, η οποία αποδείχθηκε ότι θα γινόταν με πόρους από την ίδια την ομάδα!

Η αρμόδια αρχή εμπορίου της Πορτογαλίας μπλόκαρε τη μεταβίβαση των μετοχών. Η έρευνά της προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο των αρχών για ξέπλυμα χρήματος. Αφού από αυτές τις, εικονικές, μεταβιβάσεις μετοχικών πακέτων θα ευνοούταν κατά 8.000.000 ευρώ ο συνεργάτης του Βιέιρα, Ζοζέ Αντόνιο ντος Σάντος. Καθώς και εταιρίες του Βιέιρα.

Ο διοικητικός ηγέτης των «αετών της Λισσαβώνας» από το 2000 θα διανυκτερεύσει στο κρατητήριο την Τετάρτη. Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Ωστε την Πέμπτη (08/07) να παρουσιαστεί στο δικαστήριο που θα κρίνει αν πρέπει να προφυλακιστεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!