Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα Τσαρλς Τόμας, θεωρούνταν νεκρός εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια, ενώ εν τέλει είναι ζωντανός, όπως αποκαλύφθηκε! Σίγουρα, η ιστορία του παρουσιάζει ενδιαφέρον. Όπως επίσης μπορεί να θεωρηθεί κι αρκετά… σοκαριστική. Ο παλιός καλαθοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Νόρμαν Καρμάικλ έκανε μια συνταρακτική αποκάλυψη! Ο Αμερικανός αποκάλυψε πως ο πρώην συμπαίκτης του στην […]

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα Τσαρλς Τόμας, θεωρούνταν νεκρός εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια, ενώ εν τέλει είναι ζωντανός, όπως αποκαλύφθηκε!

Σίγουρα, η ιστορία του παρουσιάζει ενδιαφέρον. Όπως επίσης μπορεί να θεωρηθεί κι αρκετά… σοκαριστική.

Ο παλιός καλαθοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Νόρμαν Καρμάικλ έκανε μια συνταρακτική αποκάλυψη!

Ο Αμερικανός αποκάλυψε πως ο πρώην συμπαίκτης του στην Ισπανική ομάδα, Τσαρλς Τόμας είναι ζωντανός! Η «είδηση» όμως σε όλο αυτό είναι πως ο εν λόγω πρώην παίκτης, θεωρούνταν πως είχε πεθάνει εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια.

Λίγα λόγια για τον Τσαρλς Τόμας…

Ο Τσαρλς Τόμας ήταν ένας σημαντικός παίκτης για την Ισπανία. Ο ίδιος είναι γεννημένος στις 23 Αυγούστου του 1946. Ήταν ο πρώτος σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα, δύο φορές! Ενώ το 1968 είχε υπογράψει για να παίξει στην Σαντ Ζοσέπ.

Κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις με την εν λόγω ομάδα, κέρδισε το επόμενο βήμα στην μπασκετική καριέρα του. Πήρε με αυτόν τον τρόπο μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Ήταν από τους πρώτους Αμερικανούς που έπαιξαν στους «μπλαουγκράνα».

Έχοντας έναν τραυματισμό, το 1974 δόθηκε στη Μανρέσα, ενώ το 1976 αποχαιρέτησε την Ισπανία.

Τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας διαλαλούσαν πως ο ίδιος είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών, πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του. Ενώ, στις αρχές της δεκαετίας του ’80, τον… θεώρησαν νεκρό!

Θεωρήθηκε πως είχε σκοτωθεί από αστυνομικούς, ύστερα από συμπλοκή.

Η… αποκάλυψη της «ανάστασης» του Τόμας!

Ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Νόρμαν Καρμάικλ αποκάλυψε πως δεν ισχύει τίποτα! Κι ότι μιλούσε με τον «πεθαμένο», μέσω βιντεοκλήσης, 40 χρόνια μετά, σε ηλικία 74 ετών.

Μάλιστα, όλο αυτό ξεκίνησε από ένα τηλεφώνημα του Τόμας προς τον Καρμάικλ, με τον δεύτερο να θεωρεί πως πρόκειται για φάρσα. Παρόλα αυτά, έβαλε βιντεοκλήση και είδε τον Τόμας, ολοζώντανο!

Όμως, ο πρώην συμπαίκτης του Καρμάικλ ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι, με αρκετά προβλήματα υγείας. Όπως επίσης ήταν ακρωτηριασμένος…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ