Η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να κάνει μια κίνηση-ματ, που θα ταράξει τα νερά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με πρωταγωνιστή τον Κουν Αγκουέρο. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν στην κορυφή της λίστας τους, ενόψει του μεταγραφικού παζαριού τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Φυσικά, υπήρχε και η συνάντηση του εκπροσώπου του Νορβηγού φορ, Μίνο Ραϊόλα, με την πλευρά της Μπάρτσα. Όμως, η […]

Η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να κάνει μια κίνηση-ματ, που θα ταράξει τα νερά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με πρωταγωνιστή τον Κουν Αγκουέρο.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν στην κορυφή της λίστας τους, ενόψει του μεταγραφικού παζαριού τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Φυσικά, υπήρχε και η συνάντηση του εκπροσώπου του Νορβηγού φορ, Μίνο Ραϊόλα, με την πλευρά της Μπάρτσα. Όμως, η εν λόγω υπόθεση δεν είναι εύκολη καθόλου.

Με την Μπαρτσελόνα να έχει και σχέδιο β’, χωρίς ωστόσο να υστερεί καθόλου από τον πρώτο στόχο. Και το όνομα αυτού ακούει στο ονοματεπώνυμο, Σέρχιο Αγκουέρο.

Ως γνωστόν, η Σίτι με κάθε επισημότητα έχει γνωστοποιήσει το «αντίο» της με τον Αργεντινό σούπερ σταρ στο τέλος της σεζόν. Με τον Αγκουέρο να διανύει τα τελευταία του παιχνίδια με τους «Πολίτες».

Σύμφωνα με Μέσα της Ισπανίας, ο Αργεντινός σταρ θα μείνει στην Ευρώπη για ακόμη δύο χρόνια, έχοντας προτάσεις από Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

Όμως, ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να προτιμά την επιστροφή στην Ισπανία, αυτήν τη φορά για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Άλλωστε, ενδέχεται να γίνει συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Αγκουέρο, μέσω του μάνατζέρ του, έχει δώσει τα χέρια με τον Λαπόρτα!

Αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως πλέον απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ