Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο, ο Λιονέλ Μέσι είχε δυσφορήσει αρκετά προς τον Πεπ Γκουαρδιόλα, για τη μεταγραφή του Ιμπραΐμοβιτς. Μία νέα αποκάλυψη ήρθε στην επιφάνεια χάρη σε ένα βιβλίο! Πρωταγωνιστές οι Λιονέλ Μέσι, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά και Πεπ Γκουαρδιόλα! Συγκεκριμένα, το βιβλίο «Το μυστήριο του Μέσι» έφερε στην επιφάνεια μια ιστορία, άγνωστη στο κοινό […]

Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο, ο Λιονέλ Μέσι είχε δυσφορήσει αρκετά προς τον Πεπ Γκουαρδιόλα, για τη μεταγραφή του Ιμπραΐμοβιτς.

Μία νέα αποκάλυψη ήρθε στην επιφάνεια χάρη σε ένα βιβλίο! Πρωταγωνιστές οι Λιονέλ Μέσι, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά και Πεπ Γκουαρδιόλα!

Συγκεκριμένα, το βιβλίο «Το μυστήριο του Μέσι» έφερε στην επιφάνεια μια ιστορία, άγνωστη στο κοινό εδώ και τόσα χρόνια!

Οι συγγραφείς του εν λόγω βιβλίου αναφέρουν πως ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είχε εκφράσει την έντονη δυσφορία του στον Πεπ Γκουαρδιόλα, το καλοκαίρι του 2009. Αντικείμενο της διαφωνίας τους ήταν η μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους «μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Αργεντινός άσος είχε στείλει στον Ισπανό προπονητή του ένα γραπτό μήνυμα, με το νόημα των λόγων του να είναι το «… βλέπω πως πλέον δεν είμαι σημαντικός για την ομάδα».

Αυτό εξηγείται ως εξής, με τον Μέσι να μην ένιωθε εκείνη την εποχή τόσο… ισχυρός στην Μπαρτσελόνα. Και σίγουρα, η απόκτηση ενός τόσο σπουδαίου επιθετικού θα τον έκανε να νιώθει αρκετά άβολα!

Παρόλα αυτά, η ιστορία έδειξε πως η συνύπαρξή τους, μόνο άσχημη δεν ήταν. Όμως, ο Ζλάταν δεν έδωσε τα προσδοκώμενα στην Μπαρτσελόνα, γι’ αυτό και δεν έμεινε πολλά χρόνια!

Ο Λιονέλ Μέσι πάλι, χρόνο με τον χρόνο ισχυροποίησε τη θέση του στην ομάδα! Και έγινε, αυτός που είναι σήμερα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ