Το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ είναι καυτό στο μεταγραφικό παζάρι για πολλές ομάδες, αλλά η Ρεάλ ήταν το πρώτο όνομα, και αουτσάιντερ η Λίβερπουλ που ΄περιμένει στην γωνία και ανάλογα με τις εξελίξεις να δράσει. Αλλά και η Παρί που είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση από τις υπόλοιπες ομάδες έχει ανεβάσει πλέον τις μετοχές να […]

Το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ είναι καυτό στο μεταγραφικό παζάρι για πολλές ομάδες, αλλά η Ρεάλ ήταν το πρώτο όνομα, και αουτσάιντερ η Λίβερπουλ που ΄περιμένει στην γωνία και ανάλογα με τις εξελίξεις να δράσει. Αλλά και η Παρί που είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση από τις υπόλοιπες ομάδες έχει ανεβάσει πλέον τις μετοχές να τον κρατήσει για πολλα χρόνια.

Το συμβόλαιο του με την Παρί λήγει το καλοκαίρι του 2022 και η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας του έδωσε δύο επιλογές. Μένεις και σε κάνουμε “Βασιλιά” ή φεύγεις το καλοκαίρι με 160 εκ. σύμφωνα με το δημοσίευμα του«ABC Deportes». 

Η Ρεάλ θέλει αλλά δεν μπορεί

Σε μια δύσκολη χρονική περίοδο και με τα οικονομικά των ομάδων να είναι σε οριακό σημείο, και ειδικά της Βασίλισσας που ετοιμάζει και το νέο Μπερναμπέου, έκαναν τον Φλορεντίνο Πέρεθ να σιγήσει μεταγραφικά αυτήν την χρονιά, και μπορεί να ήθελε να κάνει το μεγάλο μπαμ το προσεχές καλοκαίρι με τον Κιλιάν Μπαπέ, αλλά 160 εκ που ζητάει η Παρί δεν υπάρχουν. Εκτός και αν ξεπουλήσει δυο καλούς παίχτες. Τον Βινίσιους για και κάποιον άλλο.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο και δεν χωράει καμιά αμφιβολία, αφού πέραν από την μεγάλη συμπάθειας του Πέρεθ και ο Ζινεντίν Ζιντάν τρέφει μεγάλη εκτίμηση και υπάρχει αδυναμία προς το πρόσωπο του νεαρού Γάλλου διεθνή.  Αλλά και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή της Παρί δεν είναι κρυφή η συμπάθεια προς την ομάδα της Ρεάλ και ένας απο τους λόγους που δεν ανανέωσε με την Παρί, και αρνήθηκε μια πολύ μεγάλη πρόταση ανανέωσης είναι γιατί περιμένει εξελίξεις το καλοκαίρι.

Η Λίβερπουλ περιμένει την ευκαιρία της

Πάντως, η γαλλική «Parisien» έχει βάλει στο κόλπο και την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Ο Γάλλος είναι και στο στόχαστρο της Λίβερπουλ και του Γιούργκεν Κλοπ, με το γερμανό τεχνικό μάλιστα να έχει συνάψει άλλου είδους σχέση και τρόπο επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη, δείγμα της επιθυμίας του να αποκτηθεί το καλοκαίρι. 

Μάλιστα η Λίβερπουλ είναι αποφασισμένη όταν έλθει η στιγμή να βάλει και τον Μανέ στο κόλπο ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Μπαπε, μαζί φυσικά με αρκετά χρήματα. Ο Γάλλος φορ της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στα πρώτα ονόματα της λίστας του Γερμανού τεχνικού, και υπάρχει “ανοιχτή γραμμή” ανάμεσά τους.

Ballon d'Or 2019 : quand Kylian Mbappé met un énorme vent à un journaliste

Ο Βαίλιεφ τον ξέρει από πρώτο χέρι

Για το θέμα του Κιλιάν Μπαπέ που τον ξέρει από τα χρόνια τους στην Μονακό μίλησε ο Βαίλιεφ που ήταν αντιπρόεδρος της Μονακό και ξέρει από πρώτο χέρι πράγματα για τον νεαρό Γάλλο αστέρα της Παρί , μίλησε στην εκπομπή  «Téléfoot», και κρατήσαμε μερικές χαρακτηριστικές δηλώσεις του.

Όπως είναι σήμερα η κατάσταση, όλα δείχνουν οτι ετοιμάζεται για μία νέα αρχή στην καριέρα του. Αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού ο Κιλιάν είναι πολύ μικρός σε ηλικία, αρκετά φιλόδοξος και η ομάδα που θα επιλέξει θα πρέπει να του δίνει την δυνατότητα να κερδίσει πολλούς τίτλους, αλλά και να κάνει πολλά ατομικά ρεκόρ. Είναι αρκετά φιλόδοξος. Αλλά αν η Παρί τα φέρει τούμπα όλα και του προσφέρει ένα πολύ φιλόδοξο μέλλον τότε δεν αποκλείω και την παραμονή του.

Για το ίδιο θέμα είχε ρίξει την βόμβα του και ο Ζερόμ Ροτέν

«Ξέρω από πηγές του συλλόγου ότι η συμφωνία για να πάρει η Ρεάλ τον Μπαμπέ ήταν σχεδόν τελειωμένη. Αλλά με όσα συνέβησαν, λόγω πανδημίας θεωρώ ότι η μεταγραφή θα αναβληθεί. Τουλάχιστον για τώρα. Δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορέσει η Παρί να τον κρατήσει στην ομάδα. Υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ τους, με τον Μπαπέ να θέλει την αποχώρηση του το καλοκαίρι. Αν βελτιωθούν τα οικονομικά της Ρεάλ τότε θα είναι θέμα χρόνου»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ