Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση για μήνυση στην Μπαρτσελόνα από πρώην παίκτη της! Ο λόγος για τον Ματέους Φερνάντες. Που έμεινε πριν λίγες μέρες ελεύθερος από τους «μπλαουγκράνα», παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο μέχρι το 2024.  Όπως ισχυρίζεται ο ποδοσφαιριστής, το συμβόλαιο του λύθηκε παρά την θέληση του, με την αποζημίωση να μην είναι […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση για μήνυση στην Μπαρτσελόνα από πρώην παίκτη της!

Ο λόγος για τον Ματέους Φερνάντες. Που έμεινε πριν λίγες μέρες ελεύθερος από τους «μπλαουγκράνα», παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο μέχρι το 2024.

 Όπως ισχυρίζεται ο ποδοσφαιριστής, το συμβόλαιο του λύθηκε παρά την θέληση του, με την αποζημίωση να μην είναι αυτή που του αντιστοιχούσε. Έτσι, αναμένεται να κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει την πλήρη αμοιβή του συμβολαίου του.

Πάντως, από την αρχή η μεταγραφή του Φερνάντες ήταν ιδιαίτερα περίεργη. Η απόκτησή του τον Ιανουάριο του 2020 από την Παλμέιρας σήκωσε αρκετά φρύδια, καθώς δεν θεωρήθηκε παίκτης ικανός να σταθεί στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα. Παραχωρώντας τον αμέσως δανεικό στην Βαγιαδολίδ, ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε μόλις σε 3 παιχνίδια. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε μόλις 17 λεπτά, σε ένα παιχνίδι των Ισπανών με την Ντιναμό Κιέβου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό πάντως δεν αναμένεται να είναι το τελευταίο επεισόδιο σε μια σχέση… ταραχώδη από το ξεκίνημα.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ