Χτυπημένη άσχημα η Μίλαν θα υποδεχτεί στον αγώνα της χρονιάς – μέχρι σήμερα – την Γιουβέντους. Εκτός του Ζλάταν που ήθελε μεν, αλλά δεν ρίσκαρε ο Πιόλι να τον χρησιμοποίηση και με απουσίες της τελευταίας στιγμής τους Αντε Ρέμπιτς, Ράντε Κρούνιτς, που βρέθηκαν θετικοι σε τεστ για τον κορονοιό. Όλη η Ιταλία και όχι μόνο […]

Χτυπημένη άσχημα η Μίλαν θα υποδεχτεί στον αγώνα της χρονιάς – μέχρι σήμερα – την Γιουβέντους. Εκτός του Ζλάταν που ήθελε μεν, αλλά δεν ρίσκαρε ο Πιόλι να τον χρησιμοποίηση και με απουσίες της τελευταίας στιγμής τους Αντε Ρέμπιτς, Ράντε Κρούνιτς, που βρέθηκαν θετικοι σε τεστ για τον κορονοιό.

Όλη η Ιταλία και όχι μόνο «ζει και αναπνέει» για το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης μεταξύ ΜίλανΓιουβέντους, το οποίο μετά από πολλά χρόνια θα δώσει ένα… στίγμα για το που «κατευθύνεται» ο φετινός τίτλος. Με νίκη των ροσονέρι κάνουν ένα πολύ πολύ σημαντικό βήμα, αλλά και πετάνε οριστικά εκτός την Βέκα Σινιόρα. Από την άλλη με νίκη με Γιουβέντους ξαναμπαίνει δυνατά στην μάχη του τίτλου.

Η Μίλαν κάνει μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, και ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με την Γιουβέτνους. Αλλά με πολλά προβλήματα με μεγαλύτερο την απουσία του Ζλάταν, αφού ο  Στέφανο Πιόλι επιβεβαίωσε ότι θα μείνει εκτός αποστολής, παρά την επιθυμία του να αγωνιστεί. Αλλά και σημαντικές απουσίες της τελευταίας στιγμής.

Η διοίκηση της Μίλαν με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως από το ματς θα απουσιάσουν και οι Αντε Ρέμπιτς, Ράντε Κρούνιτς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό και θα παραμείνουν σε απομόνωση στα σπίτια τους, μέχρι να υποβληθούν σε νέες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τεστ της ομάδας ήταν όλα αρνητικά κι έτσι ο τεχνικός της Μίλαν καλείται να αλλάξει τα πλάνα του για το αποψινό ματς λόγω του ιού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ