Ο Πάολο Μαλντίνι κοιτάζει το παρόν, αλλά και το μέλλον της Μίλαν, με τον ίδιο να έχει «τσεκάρει» τέσσερα ταλέντα που θα αποτελέσουν την ομάδα τα επόμενα έτη. Η Μίλαν βρίσκεται σε περίοδο ανασύνταξης, ενόψει της επόμενης σεζόν, αλλά και γενικότερα του μέλλοντος! Φυσικά, αναμένεται να γίνουν ανανεώσεις, όπως και μεταγραφές παικτών, όμως μια ομάδα […]

Ο Πάολο Μαλντίνι κοιτάζει το παρόν, αλλά και το μέλλον της Μίλαν, με τον ίδιο να έχει «τσεκάρει» τέσσερα ταλέντα που θα αποτελέσουν την ομάδα τα επόμενα έτη.

Η Μίλαν βρίσκεται σε περίοδο ανασύνταξης, ενόψει της επόμενης σεζόν, αλλά και γενικότερα του μέλλοντος!

Φυσικά, αναμένεται να γίνουν ανανεώσεις, όπως και μεταγραφές παικτών, όμως μια ομάδα σαν τη Μίλαν, οφείλει να κοιτάζει και το μέλλον της.

Ο Πάολο Μαλντίνι, διευθυντής των «Ροσονέρι» έχει σκανάρει όλη την Ευρώπη. Ο ίδιος έχει φτιάξει μια λίστα με κάποιους παίκτες, οι οποίοι ενδιαφέρουν τον Ιταλικό σύλλογο και αναμένεται να αποτελέσουν τη Μίλαν των επόμενων ετών.

Ξεκινάμε από την εστία και το όνομα που ξεχωρίζει είναι εκείνο του Μάαρτεν Βάντενβουρντ. Ο ίδιος αγωνίζεται στην Γκενκ και είναι στα 19 χρόνια ζωής! Ο νεαρός κίπερ έχει 7 εμφανίσεις φέτος, στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Κράτησε την εστία ανέπαφη για μία φορά, και δέχτηκε 11 γκολ.

Ο Γιαμίλ Ζίλμπερτ ξεχωρίζει για την άμυνα, καθώς ο 18χρονος σέντερ-μπακ της Φορτούνα Ντίσελντορφ θεωρείται στόχος της Μίλαν για το καλοκαίρι. Ο ίδιος ανανέωσε έως το 2024 με την ομάδα του, όμως η Ιταλική ομάδα αν θέλει μπορεί να αποκτήσει τον νεαρό παίκτη.

Για τον χώρο του κέντρου ξεχωρίζει ο Βάσκο Βαλτς, ο αρχηγός της Κ17 της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο 16χρονος παίκτης βρίσκεται επίσης και στα «ραντάρ» της Μπαρτσελόνα, όμως η Μίλαν έχει ένα πλεονέκτημα απέναντί της.

Για την επίθεση, ένα όνομα που ξεχωρίζει είναι εκείνο του Ντούσαν Βλάχοβιτς, από τη Φιορεντίνα. Ο ίδιος έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στη Serie A, όμως δεν παίζει μόνος του.

Υπάρχει επίσης και το όνομα του 21χρονου φορ της Μπενφίκα, Ντάργουιν Νούνιες. Ο Ουρουγουανός έχει 4 γκολ και 7 ασίστ φέτος με τους «αετούς».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ