Ο «Φαραώ» έχει καταφέρει ήδη να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχουν περάσει από το «Άνφιλντ». Ένας από εκείνους που έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού. Περισσότερα από 20 τέρματα στις τρεις από τις τέσσερις αγωνιστικές περιόδους που έχει μετρήσει στο πρωτάθλημα. Καταρρίπτοντας ρεκόρ στην ιστορία του κλαμπ, ο Σαλάχ […]

Ο «Φαραώ» έχει καταφέρει ήδη να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχουν περάσει από το «Άνφιλντ». Ένας από εκείνους που έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού.

Περισσότερα από 20 τέρματα στις τρεις από τις τέσσερις αγωνιστικές περιόδους που έχει μετρήσει στο πρωτάθλημα. Καταρρίπτοντας ρεκόρ στην ιστορία του κλαμπ, ο Σαλάχ έχει γίνει κάτοχος διακρίσεων και εκπληκτικών επιδόσεων ως μέλος της Λίβερπουλ.

Έχει αναδειχθεί δυο φορές κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής, έχει παραλάβει το βραβείο του κορυφαίου από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, έχει χριστεί κορυφαίος από την Ένωση Συντακτών Ποδοσφαίρου.

Έχει πάρει τον τίτλο του καλύτερου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Εχει κατακτήσει ένα βραβείο Πούσκας για το καλύτερο γκολ και έχει και δυο Χρυσά Παπούτσια της Πρέμιερ.

Φυσικά έχει τα μετάλλια από τον νικηφόρο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη το 2019, του πρωταθλητή Αγγλίας από το 2020, του κατακτητή του Σούπερ Καπ Ευρώπης, αλλά και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!

Η Λίβερπουλ είναι τυχερή που τον έχει κι εκείνος έχει βρει… το λιμάνι του!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ