Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έρθει σε επαφή με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο σχετικά με την πιθανότητα να αντικαταστήσει τον Ζινεντιν Ζιντάν σύμφωνα με δημοσιεύματα. Και αυτό συμβαίνει τον τελευταίο μήνα που η Ρεάλ δεν μπορεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό και το ένα χαστούκι διαδέχεται το άλλο. Αλλά το χθεσινό στην Ουκρανία και ο κίνδυνος η Βασίλισσα […]

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έρθει σε επαφή με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο σχετικά με την πιθανότητα να αντικαταστήσει τον Ζινεντιν Ζιντάν σύμφωνα με δημοσιεύματα. Και αυτό συμβαίνει τον τελευταίο μήνα που η Ρεάλ δεν μπορεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό και το ένα χαστούκι διαδέχεται το άλλο. Αλλά το χθεσινό στην Ουκρανία και ο κίνδυνος η Βασίλισσα της Ευρώπης να μείνει εκτός συνέχεια είναι κάτι που ξεπερνάει και την χειρότερη φαντασία τους στην διοίκηση.

Μόνο ένα σοκ θα σώσει την κατάσταση

Ταπείνωση από την Σαχτάρ που έκανε το 2/2 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου. Σε κρίση οι Μαδριλένοι, είναι αντιμέτωποι πλέον με το κάζο του πρόωρου αποκλεισμού από τα αστέρια.

Οι Ουκρανοί υπέταξαν ξανά (2-0) την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, που πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με το κάζο του πρόωρου αποκλεισμού. Οι δυο σύλλογοι ισοβαθμούν στη 2η θέση του ομίλου με 7 πόντους, με την Σαχτάρ όμως να είναι από πάνω. Οι Μαδριλένοι δεν κρατούν την τύχη στα… πόδια τους και την τελευταία αγωνιστική, φιλοξενούν την Γκλάντμπαχ, με την Σαχτάρ να ταξιδεύει στο Μιλάνο για το ματς με την Ίντερ.

Shakhtar 2-0 Real Madrid, Champions League: results, summary and goals - AS.com

Για ακόμη ένα ματς, η εικόνα της Ρεάλ δεν ήταν καλή, με την ομάδα του Ζιντάν να βρίσκεται προφανέστατα σε αγωνιστική κρίση.

Στο 57΄, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μεντί έκανε τραγικό λάθος, έστρωσε την μπάλα στον Ντεντίνιο, που από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Στο 82’ η Σαχτάρ κλείδωσε τη μεγάλη νίκη. Ο Σόλομον έκανε την κούρσα από το κέντρο και με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, έγραψε το 2-0.

Σε αλλαγή που θα λειτουργήσει και σαν σοκ στην ομάδα προσανατολίζεται ο Φλορεντίνο Πέρεθ που εκτός του Ποκετίνο παίζει αρκετά και ο Θρύλος της Ρεάλ Ραούλ. 

Όποιος και αν είσαι, ότι και εάν έχεις καταφέρει, δυστυχώς ο κόσμος πάντα σε κρίνει με τα πρόσφατα αποτελέσματα, εξ ου και το “φρέσκα κουλούρια” που ακούμε πολύ συχνά. Από αυτόν τον κανόνα δεν έμεινε εκτός ούτε ο μεγάλος Ζιντάν που είναι αποδέκτης πολλών παραπόνων τόσο από τον κόσμο της Ρεάλ, αλλά και από την διοίκηση της ομάδας. Και φτάνει η στιγμή που θα πουν στον Ζιζού ΑΝΤΙΟΣ;

Οι ιθύνοντες της Ρεάλ είχαν αρχίσει τις προκαταρκτικές επαφές με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο. Οι «μερένχες» βολιδοσκόπησαν τον Αργεντινό προπονητή, ο οποίος δεν παρουσιάζεται αδιάφορος στο ενδεχόμενο να δουλέψει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Spurs sack Pochettino amid slump, Mourinho favourite to take over

Βέβαια, το όνομα του Ποκετίνο έχει περάσει από το ρεπορτάζ κάθε μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας που ψάχνει προπονητή τους τελευταίους μήνες. Από την ώρα που διέκοψε τη συνεργασία του με την Τότεναμ, ο Ποκετίνο έχει… βρεθεί σε όλη την Ευρώπη, αλλά στην πραγματικότητα συνεχίζει στο… ταμείο ανεργείας.

Από την άλλη ο Ραούλ που σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η διοίκηση της Ρεάλ στηρίζει πολλά σ’αυτόν για το μέλλον κι αυτός το βλέπει εξίσου σοβαρά. Μάλιστα το πρώτο τρόπαιο της προπονητικής καριέρας του σήκωσε ο Ραούλ. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το UEFA Youth League. Ο Ισπανός, προπονητής, απέκτησε άδεια UEFA Pro  και αυτό του δίνει το δικαίωμα να αναλάβει οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική ομάδα.

Official: Raúl is the new manager of Real Madrid Castilla - AS.com

Για την ιστορία ο Ραούλ είχε πάρει προαγωγή από την U15 στην δεύτερη ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Η Ρεάλ συνεχίζει την στρατηγική της να δίνει την ευκαιρία σε πρώην ποδοσφαιριστές της να αναλαμβάνουν τη δεύτερη ομάδα, με την ελπίδα ότι θα… αναπηδήσουν μία μέρα και στην πρώτη. Όπως για παράδειγμα ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Σαντιάγκο Σολάρι, οι οποίοι μετά την Καστίγια ανέλαβαν την πρώτη ομάδα της Ρεάλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ