Μέχρι πριν δέκα μέρες ήταν το μεγάλο φαβορί η ομάδα του Πιόλι, αλλά τώρα τα πράγματα στράβωσαν απότομα. Ο έμπειρος Ζλάταν βγήκε μπροστά για να ανεβάσει την τσαλακωμένη ψυχολογία των ροοσονέροι, και να βγει άμεσα αντίδραση. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Οι καμπάνες είχαν χτυπήσει από την προηγούμενη αγωνιστική για την Μίλαν που απλά δεν […]

Μέχρι πριν δέκα μέρες ήταν το μεγάλο φαβορί η ομάδα του Πιόλι, αλλά τώρα τα πράγματα στράβωσαν απότομα. Ο έμπειρος Ζλάταν βγήκε μπροστά για να ανεβάσει την τσαλακωμένη ψυχολογία των ροοσονέροι, και να βγει άμεσα αντίδραση. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο.

Οι καμπάνες είχαν χτυπήσει από την προηγούμενη αγωνιστική για την Μίλαν που απλά δεν κατέβηκε στο γήπεδο με την Σπέτσια που κέρδισε απολύτως δίκαια. Μέτρια εμφάνιση και τώρα με την μεγάλη αντίπαλο της Ίντερ στο κλασικό ντέρμπι της πόλης του Μιλάνου, και βαριά ήττα που μπορεί να την πληρώσει ακριβά στην συνέχεια. Από την άλλη η ομάδα του Κοντε συνέχισε την επέλαση της για το σκουντέτο. Αλλά η ομάδα του Πιόλι είναι υποχρεωμένη να βρει απαντήσεις άμεσα.

Βλέποντας την κατάσταση να αλλάζει τελείως ο Ζλάταν βγήκε μπροστά:

Οχι δημοσίως, αφού απέφυγε τις δηλώσεις, αλλά εσωτερικά. Στα αποδυτήρια των ροσονέρι, όπως αποκάλυψε ο Φρανκ Κεσί.

Ο Ιβοριανός χαφ μίλησε στο Sky Italia και σε ερώτηση για όσα είπε ο Ζλάταν, απάντησε: «Μας είπε ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οτι πονάει πάντα όταν χάνεις, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Και να συνεχίσουμε πιο δυνατοί από ό,τι ως τώρα, απομένουν πολλά παιχνίδια».

Φέτος, σε μια σεζόν που το… Μιλάνο αντεπιτίθεται, τόσο εκείνη, όσο και η συμπολίτισσα Μίλαν δείχνουν ικανές να γκρεμίσουν την… μοναρχία της Γιουβέντους. Και σήμερα, στο μεγάλο ντέρμπι της κορυφής, στον ιταλικό Βορά, η Ίντερ έφυγε με θρίαμβο. Και ο Κόντε απέδειξε πως η επένδυση που έγινε από τη διοίκηση της ομάδας πριν από περίπου 2 χρόνια μπορεί να την οδηγήσει στη γη της επαγγελίας του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Τελικά όπως αποδείχτηκε για την ομάδα του Ζλαταν δεν ήταν μια κακή και μόνο παρένθεση η εμφάνιση με την Σπέτσια, και η νέα ήττα από την Ίντερ και μάλιστα εντός, μπορεί να την πληρώσει πολύ ακριβά στην κούρσα του φετινού τίτλου.

Αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και ο έμπειρος Ζλάταν το ξέρει καλά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ