Ο Μουρίνιο δείχνει αναγεννημένος στην Τότεναμ και η Τότεναμ αναγεννημένη στα χέρια του Πορτογάλου. Πορεία τίτλου και η αναγνώριση του σημαντικού έργου του Μουρίνιο, αρχίζει να φαίνεται, αφού χρειάστηκαν 14 χρόνια για να κερδίσει το βραβείο «προπονητή του μήνα» στην Premier League, και είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του. Ο Μουρίνιο φέρνει στην Τότεναμ […]

Ο Μουρίνιο δείχνει αναγεννημένος στην Τότεναμ και η Τότεναμ αναγεννημένη στα χέρια του Πορτογάλου. Πορεία τίτλου και η αναγνώριση του σημαντικού έργου του Μουρίνιο, αρχίζει να φαίνεται, αφού χρειάστηκαν 14 χρόνια για να κερδίσει το βραβείο «προπονητή του μήνα» στην Premier League, και είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Ο Μουρίνιο φέρνει στην Τότεναμ το 1961 στο 2021. Γιατί είναι ‘Special One’

Ο τεχνικός της Τότεναμ είχε λάβει όλες τις πρηγούμενες διακρίσεις του, στη διάρκεια της πρώτης θητείας του, στην Τσέλσι, με τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2007. 

Από τότε πέρασαν πέντε χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, 2,5 χρόνια στην επιστροφή του στην Τσέλσι και άλλα τόσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει συμπληρώσει 12 μήνες στην Τότεναμ.

Ένας αλλαγμένος Πορτογάλος με μαστορικές κινήσεις κάνει αυτό που μπορεί καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Να παίρνει το αποτέλεσμα. Και ορισμένες φορές να το “κλέβει”. Γιατί στην τελική το αποτέλεσμα μετράει. Γιατί ο τίτλος θέλει θυσίες, σταθερότητα, και ψυχή νικητή. Ο Πορτογάλος ξέρει από μάχες, και ξέρει από επικίνδυνες αποστολές. Δεν είναι τυχαία Special One

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ