Μέσω Τόκιο… τρίβουν τα χέρια τους στην Έβερτον! Φυσικά για τον 24χρονο, κατά κόσμον, Ριτσάρλισον ντε Ανδράνδε, πιο γνωστό όμως με το μικρό του όνομα μόνο. Ο διεθνής Βραζιλιάνος στράϊκερ μοιάζει… πυραυλοκίνητος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ηγείται της Εθνικής του ομάδας με τρόπο εντυπωσιακό. Στην πρεμιέρα με τη Γερμανία, ο Ριτσάρλισον πέτυχε χατ τρικ. Και […]

Μέσω Τόκιο… τρίβουν τα χέρια τους στην Έβερτον! Φυσικά για τον 24χρονο, κατά κόσμον, Ριτσάρλισον ντε Ανδράνδε, πιο γνωστό όμως με το μικρό του όνομα μόνο. Ο διεθνής Βραζιλιάνος στράϊκερ μοιάζει… πυραυλοκίνητος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ηγείται της Εθνικής του ομάδας με τρόπο εντυπωσιακό. Στην πρεμιέρα με τη Γερμανία, ο Ριτσάρλισον πέτυχε χατ τρικ. Και μάλιστα, αυθεντικό! Σουτ, κεφαλιά, σουτ, όλα στο πρώτο ημίχρονο.

Το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ, αλλά στο ματς με τη Σαουδική Αραβία “κέρασε” άλλα δυο. Και είχε και μια κεφαλιά στο δοκάρι.
Και τα δύο όμως ήταν αρκετά για κάνουν το μέχρι εκείνη τη στιγμή 1-1, 3-1 και να χαρίσουν στους Βραζιλιάνους την πρόκριση με 7 βαθμούς από τον Όμιλό τους.

 Όπως είναι φυσικό, στην Έβερτον βλέπουν με πολύ μεγάλη ικανοποίηση τις εμφανίσεις του παίκτη τους στο Ολυμπιακό τουρνουά. Ο Ριτσάρλισον αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα στην Premier League. Όχι μόνο αγωνιστικό , με 33 γκολ σε 105 εμφανίσεις με τη φανέλα της. Αλλά, φυσικά -με τις ποδοσφαιρικές μετοχές του να ανεβαίνουν συνεχώς- και οικονομικό.

Το Δεκέμβριο του 2019 οι υπεύθυνοι της Έβερτον προνόησαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου για 5 (!) χρόνια. Και σίγουρα αυτή τη στιγμή, συγχαίρουν τους εαυτούς τους για τη σοφή εκείνη επιλογή…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ