Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο είχε ένα… απίστευτο κάζο στην αναμέτρηση επί της Τσέλσι. Σίγουρα μια απ’ τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα του έζησε ο ίδιος, στο ματς της Σίτι με την Τσέλσι. Ο Γκίλμουρ έκανε πέναλτι στον Γκαμπριέλ Ζέσους, όμως οι «Πολίτες» δεν τα κατάφεραν. Ο Αγκουέρο, στην τελευταία του […]

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο είχε ένα… απίστευτο κάζο στην αναμέτρηση επί της Τσέλσι.

Σίγουρα μια απ’ τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα του έζησε ο ίδιος, στο ματς της Σίτι με την Τσέλσι. Ο Γκίλμουρ έκανε πέναλτι στον Γκαμπριέλ Ζέσους, όμως οι «Πολίτες» δεν τα κατάφεραν.

Ο Αγκουέρο, στην τελευταία του σεζόν στα «μπλε», εκτέλεσε το πέναλτι… αλά Πανένκα, όμως ο Μεντί του είπε «όχι».

Στραπάτσο για τον Αργεντινό, νεύρα για τον προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Φυσικά, αν το πέναλτι έμπαινε, θα γινόταν το 2-0 και η Σίτι θα καθάριζε μια ώρα αρχύτερα τον τίτλο. Παρόλα αυτά, η Τσέλσι χάρη σε γκολ του Ζιγέχ (63’) και Μεντόθα (90’+2’) πήρε το «διπλό» και το τρίποντο.

Δείτε την αντίδραση του Αγκουέρο:  

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης παρακάτω:

Αγκουέρο: Ζήτησε συγγνώμη για το χαμένο πέναλτι!

Ο Αργεντινός απολογήθηκε για το πέναλτι που έχασε στην αναμέτρηση της Σίτι επί της Τσέλσι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, όμως απογοήτευσε άπαντες, με την ομάδα του να χάνει και το ματς. Αλλά κυρίως την ευκαιρία να «καθαρίσει» τον τίτλο.

Ο Αγκουέρο, μέσω των social media, είπε:

«Θα ήθελα να απολογηθώ στους συμπαίκτες μου, στο τεχνικό τιμ και τους φιλάθλους μας για το χαμένο πέναλτι. Ήταν μια κακή απόφαση και παίρνω την αποκλειστική ευθύνη».

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ