Πρώτα η Νάπολη και μετά η Πόρτο οδήγησαν σε δύο συνεχόμενες ήττες την Γιουβέντους. Ο σημερινός αγώνας με την Κροτόνε προσφερόταν για αντίδραση και επιστροφή στις νίκες και η ομάδα του Πίρλο δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο πήρε μια εύκολη νίκη με 3-0. Γιουβέντους – Κροτόνε 3 – 0 […]

Πρώτα η Νάπολη και μετά η Πόρτο οδήγησαν σε δύο συνεχόμενες ήττες την Γιουβέντους. Ο σημερινός αγώνας με την Κροτόνε προσφερόταν για αντίδραση και επιστροφή στις νίκες και η ομάδα του Πίρλο δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο πήρε μια εύκολη νίκη με 3-0.

Εικόνα

Γιουβέντους – Κροτόνε 3 – 0

Εύκολο έργο είχε η Γιουβέντους που επικράτησε με 3-0 της Κροτόνε στο Τορίνο και μείωσε στους οκτώ τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ, έχοντας και ματς λιγότερο. Δύο γκολ πέτυχε ο Ρονάλντο για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο κι ένα ο ΜακΚένι.

Στο 38’ η Γιουβέντους είχε δοκάρι με τον Ράμσεϊ αλλά δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε το γκολ με κεφαλιά του Ρονάλντο από σέντρα του Σάντρο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μάλιστα, ο Πορτογάλος με νέα κεφαλιά έκανε και το 2-0 από ασίστ του Ράμσεϊ αυτή τη φορά.

Το 3-0 διαμόρφωσε στο 65′ ο ΜακΚένι με εντυπωσιακό κατέβασμα και σουτ ενώ η Γιουβέντους έχασε αρκετές ευκαιρίες στο ματς για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, δείχνοντας να αφήνει πίσω της την ήττα από τη Λιόν στο Champions League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ