Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από κοντά μας, και μαζί του κλαίει το ποδόσφαιρο σε ολο τον κόσμο. Από Αργεντινή μέχρι Νάπολι αλλά και σε όλον τον κόσμο επώνυμοι και ανώνυμοι εκφράζουν την θλίψης τους. Πρώην συμπαίκτες, αντίπαλοι, προπονητές, παίκτες εν ενεργεία που τον θαύμασαν. Αλλά στην Αργεντινή είναι μια διαφορετική κατάσταση και ακόμα περισσότερο στην […]

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από κοντά μας, και μαζί του κλαίει το ποδόσφαιρο σε ολο τον κόσμο. Από Αργεντινή μέχρι Νάπολι αλλά και σε όλον τον κόσμο επώνυμοι και ανώνυμοι εκφράζουν την θλίψης τους. Πρώην συμπαίκτες, αντίπαλοι, προπονητές, παίκτες εν ενεργεία που τον θαύμασαν. Αλλά στην Αργεντινή είναι μια διαφορετική κατάσταση και ακόμα περισσότερο στην ομάδα του Ντιέγκο Μπόκα Τζούνιορς

Στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής όλες οι ομάδες και σε όλα τα γήπεδα θα έχουν ειδικές εκδηλώσεις φόρου τιμής για τον θάνατο του δικού τους Ντιεγκίτο. Ειδικά για την Μπόκα Τζούνιορς που ήταν και η αγαπημένη ομάδα του Μαραντόνα και το φως στην σουίτα του ανάβει κάθε βραδύ, ετοιμάζει διαφορετικές εμφανίσεις για τον αγώνα της με την Νιουελς Ολντ Μπόις στο Λα Μπομπονέρα.

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές της Μπόκα δεν θα φοράνε την κλασική εμφάνιση με το μπλε και το κίτρινο, αλλά οι φανέλες μετά από ειδική άδεια από την Λίγκα θα είναι μαύρο με κίτρινο. 

Ταυτόχρονα στις φανέλες θα γραφτεί «legend» και «D10S». Το θεωρείο του  Μαραντόνα θα φωτιστεί πριν τη σέντρα, ενώ όλα τα υπόλοιπα φώτα του γηπέδου θα σβήσουν.

Οι «χεϊνέζες» προσπαθούν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ετοιμάσουν αρκετά πράγματα, αλλά είναι σίγουρο οτι δεν θα προλάβουν να τα παρουσιάσουν όλα, όπως θα ήθελαν για να τιμήσουν τον δικό τους παιδί!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ