Πως τα κατάφερες έτσι. Παίρνει το δύσκολο διπλό στην Γερμανία και ετοιμάζεται να σώσει την χρονιά, και δεν μπορεί να κερδίσει στο σπίτι της την χειρότερη άμυνα του ομίλου. Και τελικά ακόμα μια χρονιά χαμένη. Τουλάχιστον στην Ευρώπη. Αλλά και για την Ιταλία δεν είναι καλή η κατάσταση. Απλά δεν πείθει. Ο Κόντε έχει τεράστια […]

Πως τα κατάφερες έτσι. Παίρνει το δύσκολο διπλό στην Γερμανία και ετοιμάζεται να σώσει την χρονιά, και δεν μπορεί να κερδίσει στο σπίτι της την χειρότερη άμυνα του ομίλου. Και τελικά ακόμα μια χρονιά χαμένη. Τουλάχιστον στην Ευρώπη. Αλλά και για την Ιταλία δεν είναι καλή η κατάσταση. Απλά δεν πείθει. Ο Κόντε έχει τεράστια ευθύνη και το μέλλον είναι αβέβαιο. Τα καμπανάκια είχαν χτυπήσει από τον προηγούμενο μήνα. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης τής είχε κάνει τη χάρη να «πατήσει» κάτω τη Γκλάντμπαχ από νωρίς και της άφηνε τον χώρο να σκοράρει απλά ένα γκολ και να την ακολουθήσει στους «16» του Champions League.  Η Ιταλική ομάδα ήθελε νίκη που θα της χάριζε Ευρωπαϊκή συνέχεια, αλλά τελικά τα έκανε… σαλάτα και μετά το 0-0 στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, μένει εκτός Ευρωπαϊκής συνέχειας. Οι Ουκρανοί στάθηκαν καλά στην αναμέτρηση, σοβαροί και με συνέπεια στην άμυνά τους, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν κάτι στην επίθεση που τελικά δεν πέτυχαν. 

Inter, Shakhtar out of Champions League after 0-0 draw - The San Diego Union-Tribune

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά «σφιχτό» για τις δύο ομάδες. Δείχνοντας να έχουν το μυαλό τους πρώτα απ’ όλα στο να μη δεχτούν τέρμα και εν συνεχεία με το δεδομένο επιθετικό ταλέντο τους να απειλήσουν από τη μέση και μπροστά. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, ειδικά με τη μεγάλη ευκαιρία του Μαρτίνεθ στο 7ο λεπτό, όταν ο Αργεντινός ύστερα απ’ την προσπάθεια του Μπαρέλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι. Όσο για τον Αντόνιο Κόντε και τους δικούς του παίκτες; Απέτυχαν για 2η σερί χρονιά να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ομίλου κι αυτή τη φορά, έγραψαν αρνητική ιστορία, αφού ποτέ άλλοτε η Ίντερ δεν είχε τερματίσει ουραγός στο γκρουπ της.

Ήρθε με όνειρα και φιλοδοξίες στην Ίντερ για να την οδηγήσει στο σκουντέτο, και στον αφρό της Ευρώπης, και αν τον προηγούμενο χρόνο έδειξε μερικά βήματα προς τα εμπρός στην φετινή χρονιά γίνονται συνεχώς βήματα προς τα πίσω. Ο Κόντε κατάφερε να μείνει έξω από την Ευρώπη από Δεκέμβριο μήνα. Ούτε καν στο Γιουρόπα.

Inter hits crossbar twice in 0-0 draw at Shakhtar in CL | Taiwan News | 2020/10/28

Στην Ευρώπη αποχαιρέτησε από πολύ νωρίς, με μία μόλις νίκη, και μάλιστα εκτός. Εντός τίποτα. Στο δε πρωτάθλημα είναι στο -5 αλλά η συνολική της εικόνα δεν είναι τέτοια για να σε πείσει ότι μπορεί να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο. Από πολύ νωρίς στα σχοινιά η ομάδα του Κόντε. Μεταγραφές έγιναν και θα γίνουν, αλλά η αλλαγή επιπέδου ακόμα δεν έχει φανεί.

Το πρώτο όνομα που παίζει για να διαδεχτεί τον Κόντε σε περίπτωση διαζυγίου, είναι παραδοσιακά του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αν και παίζει για τον πάγκο της Παρί που με τον Τούχελ είναι πολύ ρευστή η κατάσταση. 

https://www.youtube.com/watch?v=oKUrrAIlYso

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ