Ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρίσκεται σε ανάρρωση μετά από χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία ενός θρόμβου αίματος στον εγκέφαλο που ήταν επιτυχής, και σύντομα παίρνει εξιτήριο, αλλά όχι για το σπίτι του αλλά για κλινική αποτοξίνωσης ώστε να καταπολεμήσει -ξανά- τον εθισμό του στο αλκοόλ. Ο ΘΕΟΣ την σκαπούλαρε όπως είπαν οι γιατροί και χρειάστηκε ένα […]

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρίσκεται σε ανάρρωση μετά από χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία ενός θρόμβου αίματος στον εγκέφαλο που ήταν επιτυχής, και σύντομα παίρνει εξιτήριο, αλλά όχι για το σπίτι του αλλά για κλινική αποτοξίνωσης ώστε να καταπολεμήσει -ξανά- τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Ο ΘΕΟΣ την σκαπούλαρε όπως είπαν οι γιατροί και χρειάστηκε ένα μικρό θαύμα για να την βγάλει καθαρή αυτήν την φορά, αλλά για να παραμείνει ζωντανός για αρκετό καιρό ακόμα θα πρέπει να σταματήσει το αλκοόλ και για αυτόν τον λόγο θα μπει κατευθείαν σε κλινική αποτοξίνωση.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του, Ματίας Μόρλα

«Ο Ντιέγκο είναι υγιής και θέλει να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Είναι προγραμματισμένο ότι θα βγει από το νοσοκομείο μέσα στην ημέρα. Το καλό είναι πως ο Ντιέγκο είναι μαζί μας, είναι σταθερός», δήλωσε συγκεκριμένα ο δικηγόρος του στους ρεπόρτερ έξω από το νοσοκομείο και συμπλήρωσε για την περιπέτειά του: Ο Ντιέγκο πέρασε ίσως την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και πιστεύω πως ήταν ένα θαύμα ότι ανακάλυψαν το αιμάτωμα στον εγκέφαλό του, που θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή».

Ντιεγκίτο χωρίς καταχρήσεις δύσκολο να θυμηθούμε αλλά αυτήν την φορά θα πρέπει αν το πάρει απόφαση ότι τα αστεία έχουν τελειώσει. 

Μείνε δυνατός Ντιέγκο!

https://twitter.com/ESPNFC/status/1326570711129972738

Ο κόσμος μόλις έμαθε ότι η εγχείρηση πήγε καλά για τον Μαραντόνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ